Abone Ol

Defne Samyeli'nin bikini pozları dikkat çekti!

Son zamanlardaki giyim tarzı, enerjik halleriyle adeta kızlarıyla güzellik yarışına giren Defne Samyeli, dün sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla da dikkat çekti!

Defne Samyeli'nin bikini pozları dikkat çekti!

Haberci kimliğinden ziyade kızlarıyla yarışan vücudu, sosyal medya paylaşımları ve adeta bir genç kız edasındaki tavırlarıyla dikkat çeken 45 yaşındaki Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile Bodrum’da tatilde. Son zamanlarda giydiği, vücudunun hatlarını gösteren kıyafetlerle de gündeme gelen Samyeli, özellikle sık sık karın kaslarını gösteren parçalar tercih ediyor. Dün Ayşe Kucuroğlu’nun Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf da bunun bir kanıtı niteliğindeydi.

Defne Samyeli'nin bikini pozları dikkat çekti! - Resim: 1

Yeşil bikinisinin üzerine file bir elbise giyen ünlü spiker, fotoğrafa olumlu tepkiler alsa da, genel olarak eleştirilere de maruz kalıyor. Bir kısım “2 çocuk annesi bir kadına yakışıyor mu?” gibi yorumlar yapsa da bir kısım da “Helal olsun” demekle yetiniyor… Zira aynı yorumlar Ayşe Kucuroğlu için de yapılıyor. Hesabında paylaştığı fotoğraflarda son derece seksi pozlar veren Kucuroğlu beş çocuk annesi…

Defne Samyeli'nin bikini pozları dikkat çekti! - Resim: 2