Abone Ol

Defne Samyeli'ni savunan Ayşe Özyılmazel Hürriyet yazarının hedefi oldu!

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ’ın Defne Samyeli hakkındaki “Geçmişinden Kurtulmazsın” başlıklı yazısına Ayşe Özyılmazel, “Ayıp! Bir kadına ‘Geçmişinden kurtulamazsın’ ne demek ya" diyerek tepki göstermişti. Üstündağ, bugünkü köşesinde Ayşe Özyılmazel’i hedef aldı.

Defne Samyeli'ni savunan Ayşe Özyılmazel Hürriyet yazarının hedefi oldu!

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ'ın Defne Samyeli hakkında “Geçmişinden Kurtulmazsın” başlıklı yazısına, eski Hürriyet yazarı Ayşe Özyılmazel, “Ayıp! Bir kadına ‘Geçmişinden kurtulamazsın’ ne demek ya. Ne kadar çirkin” diyerek tepki göstermişti.

Mehmet Üstündağ’ın, bir kadını geçmişiyle hedef alan, küçük düşürücü yazısına Hadise, Gonca Vuslateri ve Berrak Tüzünataç gibi birçok ünlüden de tepki geldi. Gelen bu tepkiler üzerine, Üstündağ, bugünkü köşesinde yine Ayşe Özyılmazel’i hedef aldı.

İşte Üstündağ'ın Ayşe Özyılmazel hakkındaki o çirkin yazısı:

AYŞE SENİN DERDİNİ ANLIYORUM

''Geçmiş denilince tüylerinin diken diken olması gayet normal Ayşe... Çünkü ''geçmiş'' dendiğinde senin aklına kanser hastası bir kadın ölüm döşeğindeyken, o kadının kocasıyla yaptığın düğün geliyor. Yaptığın o vicdansızlık, bir vicdan azabı gibi yakanı bırakmıyor. Bu nedenle seni mazur görüyorum'' dedi.

Defne Samyeli'ni savunan Ayşe Özyılmazel Hürriyet yazarının hedefi oldu! - Resim: 1

AYŞE ÖZYILMAZEL ÇILGINA DÖNDÜ

Üstündağ'ın, ''Geçmiş denilince tüylerinin diken diken olması gayet normal Ayşe... Çünkü ''geçmiş'' dendiğinde senin aklına kanser hastası bir kadın ölüm döşeğindeyken, o kadının kocasıyla yaptığın düğün geliyor. Yaptığın o vicdansızlık, bir vicdan azabı gibi yakanı bırakmıyor. Bu nedenle seni mazur görüyorum'' sözleri Özyılmazel'i çılgına döndürdü.

ARTIK SUSMAYACAĞIM

Kanser hastası bir kadının kocasını ayartan kadın muamelesi gördüğünü söyleyen Özyılmazel, Ali Taran'ın bu durumdan kendisini haberdar edip etmediğinin sorulmadığını ve bundan sonra hiçbir şekilde susmayacağını büyük bir öfkeyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İşte Özyılmazel'in o paylaşımları:

Defne Samyeli'ni savunan Ayşe Özyılmazel Hürriyet yazarının hedefi oldu! - Resim: 2

Defne Samyeli'ni savunan Ayşe Özyılmazel Hürriyet yazarının hedefi oldu! - Resim: 3

Defne Samyeli'ni savunan Ayşe Özyılmazel Hürriyet yazarının hedefi oldu! - Resim: 4