Abone Ol

Defne Joy'un annesi: Herkese kan ve idrar testi yapılsın!

Savaş Ay'ın dünkü Hatice Foster röportajı bugün de devam etti. Defne Joy'un annesi birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Defne Joy'un annesi: Herkese kan ve idrar testi yapılsın!

Bu kız bunca yıldır tanınıyor, biliniyor. Haydi, bir kişi çıksın da "Benim flörtümdü. Ona parmağımla dokundum. Saçına elim değdi" desin varsa. O görüntüsünün arkasında tutucu bir kızdı Defne.

Şerefine, namusuna, iffetine çok düşkündü. İnsaf be... Bu kız 9 ay hamilelik yaşadı. Sonra 1 buçuk yaşındaki bebeğini emzirdi. 10 kilo verdi. Bir anne bu süreçte bırakın uyuşturucuyu, 3 damla alkol alır mı?

'DAMADIM ADAM GİBİ ADAM'
Esas rapor gelince anlaşılır durumu
Bak doktor ahbaplarımız anlattı. Uzun süre geçince vücut temizlermiş kendini. İşte bu yüzden vücudu tamamen arınmış. "Son gecesinde, ilk kez alkol alınca içkiye toleransı düşük temiz vücut hemen etkilenmiştir" diyor o doktorlar. Arabaya binince sızmış olabilir. Evde ayılmış, kendine gelmiş, direnmiş olabilir. 45 kilo kız. Ben bile kaç kere sırtlayıp hastanelere taşıdım bu halimle.

Damadın İlker Yasin ne diyor?
Damadım adam gibi adamdır, erkek gibi erkektir. İçinde Allah imanı olan, düzgün çocuktur. Seda hayran kaldı çocuğun delikanlılığına.

Hangi Seda? Seda Sayan mı?
O benim ta İzmir'den tanışımdır. Çok severiz birbirimizi. Kara gün dostudur. Geldi, destek verdi sağ olsun.

'HERŞEY ORTAYA ÇIKSIN'
Çocuk gibidir Seda da. O da perişan olmuştur senin bu halini görünce.
Olmaz mı, ağla ağla ağla biz burada... Bir çocuk geldi, "Ben çok iyi arkadaşıydım" dedi elimi öptü cenazede. Küçük Emrah'mış, hayal meyal hatırlıyorum. Saba Tümer İzmir'deki butiğimden müşterimdi, o da geldi. Acun evladım paraladı kendini. Allah bin kere razı olsun ondan da.
Üzülmeyen kalmadı ki... Yani Savaş'ım. Biz kızımızın melek olduğunu biliyoruz. Şimdi ortalığı ayağa kaldırmıyorsak kızımızın durumundan çekindiğimiz, onun bizi mahcup edecek bir şey yaptığını düşündüğümüzden değil. Sırası var, vakti var.
Sen 2 evlilik yaptın, ikisinde de acı çektin. Nasıldı kızının hali vakti?
Bak Savaş. Dediğime inan sen. Kuş yuvası gibiydi evleri. Çoluk çocuk güzel bir hayat sürmekten başka gayeleri yoktu ki. İki elimiz yanımıza gelecek sonunda. Kimseyi suçlamak istemem. Herkes ana baba evladı. O çocuk, Kerem Altan'a da bilip bilmeden bir suçlama getirmem bir anne olarak. Tek istediğimiz bu işin her şeyi araştırılsın. Herkesin kanı, saçı, idrarı kontrol edilsin. Komşular, taksi şoförü, o gece yanında olan arkadaşı Tolga Karel ne diyor anlaşılsın. Bu kadarına hakkımız yok mu?

DEFNE JOY'DAN GERİYE YALNIZCA BU KARELER KALDI

Savaş Ay'ın Defne Joy Foster'in annesi ile yaptığı röportajın tamamını okumak için tıklayınız.