Abone Ol

Defile mi, striptiz şov mu? Votka tanıtımında sınırlar nasıl zorlandı? VİDEO

Absolute Votka için düzenlenen gecede, dansçı mı, striptizci mi, yoksa manken mi oldukları anlaşılamayan kızlı-erkekli grup, podyum düzeneğinde kurulmuş platformda striptiz şov yapmaya başladılar!

Defile mi, striptiz şov mu? Votka tanıtımında sınırlar nasıl zorlandı?...

İŞTE O GÖRÜNTÜ


Votka markası Absolut`un, Lebel iç çamaşır konseptinde düzenlediği organizasyonun tarihi ve Atatürk`ün de kaldığı otel olan Pera Palas`ta yapılması tepki çekti.

Bu tepkinin nedeni aslında başta, organizasyonun orada yapılmasından değildi. Organizasyonda yaşananlardan sonra  böyle bir tepki oluştu. Çünkü, dansçı mı, striptizci mi, yoksa manken mi oldukları anlaşılamayan kızlı-erkekli gurup, podyum düzeneğinde kurulmuş platformda striptiz şov yapmaya başlamışlardı.

Önce simsiyah kostümler içinde, zebani kılığında podyuma gelen, ve salona verilen gerilim müziği ile davetlileri korkutan gösteri, ardından dansçıların o siyah kostümlerin altından, striptizci kılığında çıkmaları ve podyumda striptiz şov yapmaları ile, bambaşka bir havaya büründü.

Defile`nin konukları arasında bulunan ünlüler, defilenin ardından verilen partide gençlerin adeta uluorta sevişmelerine dayanamayarak daveti terkettikleri de gözlerden kaçmadı.

Özellikle oyuncu Meltem Cumbul ile Tuba Ünsal, bu nedenle partiden erken ayrıldılar. Etraflarını umursamadan, adeta sevişir gibi uluorta yerde öpüşenler olduğu gibi, kendinden geçercesine dans eden gençler de gecenin dikkat çeken detaylarıydı.

GEZENTİLKİ