Abone Ol

Davutoğlu'ndan istismarcı öğretmen için flaş açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu Manisa'da toplu açılış töreninde konuştu. Başbakan Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde Karaman'da yaşanan 10 erkek öğrenciye cinsel istismarla ilgili de açıklama yaptı. Başbakan, 'Söz veriyorum, O cani gün yüzü görmeyecek' dedi.

Davutoğlu: O cani gün yüzü görmeyecek

İşte Davutoğlu'nun sözlerinden satır başları:

'Bu ülkenin yetiştirdiği devlet adamlarından Muhsin Yazıcıoğlu dostumuzu rahmetle anıyorum. Rabbim onu cennetiyle mükafatlandırsın. Bu benim bir buçuk yıl içinde Manisa’ya 4. gelişim. Yine hayırlı müjdelerle geldik. Spor komplekslerinden hizmet binalarına 26 tesis ve yatırımı Manisa’ya kazandırıyoruz. Bizim için bu ülkenin her köşesine hizmet mukaddes bir görevdir. Sizlerle el ele vererek 14 yılda hem Türkiye’yi, hem Manisa’yı nereye taşıdığımızı en iyi sizler biliyorsunuz.

Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olanlar ülkemizdeki güven ve istikrarı hedef alıyor. İdeolojileri bakımından birbiriyle çatışma halinde olan terör örgütleri ortak hareket ediyor. Onlara karşı dik durarak bu ülke sahipsiz değil dedik.

Terörün Türkiye’yi esir almasına izin vermeyiz. Kim gelirse gelsin, hangi güçler gelirse gelsin, kimse bu aziz ülkeyi bir daha kendi gündemine esir edemeyecek. Sabrımızı ve kararlılığımızı test etmeye kalktılar.  Biz b memleketin çimentosuyuz, bu memleketin temel direkleriyiz. Çevremizde bir kaos var, istikrarsızlık var, savaş var. İçeride çok yönlü operasyonlar yürütüyoruz. Maalesef muhalefet partileri bu mücadeleye destek değil köstek oluyor. Ana muhalefet partisinin görevi teröristin kirli propagandasına çanak tutmak mı? Özetle soru şu, teröristlerin safında mısınız, milletimizin yanında mısınız?

Bu ülkenin cumhurbaşkanını millet seçti. Bunu tartışmak Kılıçdaroğlu’nun haddi değil. Teröristlerin taziye çadırına gidenler, kalaşnikoflu posterlerin önünde konuşanlar hesap verecek. Nevruz’u şiddet için kullanmak istediler. Yeter artık, düşün Kürtlerin yakasından, düşün milletin yakasından. Dokunulmazlıkların kaldırılması için hodri meydan dedik.  Bunların tek hedefi terör destekçilerini yargıdan kaçırmak. Gelin milletin vicdanını yaralayan bu soruna son verelim. Herkes yargı önünde hesap versin.

Karaman’da yaşanan olaydan haberiniz var. Biz bu cani sapığın hak ceza ne yazık ki kanunlarımızda yok ama biz en ağır cezanın verilmesi için takipçisi olacağız. Vicdanımızı yaralayan çocuk istismarı konusunda tek bir aydınlatılmamış nokta kalmayacak. Bir sapık üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlar var. Paralel yapının öncülüğünde bir algı operasyonu yapılıyor. Biz Ensar Vakfı’nın insanlığa ve ülkemize hizmet ettiğine şahitlik ediyoruz. O cani söz veriyorum gün yüzü görmeyecek'