Abone Ol

Davutoğlu'ndan CHP Liderine sert tepki: Terbiyesiz...

Başbakan Ahmet Davutoğlu Twitter adresinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün CHP grup toplantısında yaptığı konuşmayı eleştirerek, "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir." dedi.

Davutoğlu'ndan CHP Liderine sert tepki: Terbiyesiz...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün CHP grup toplantısında yaptığı konuşmayı eleştirerek, "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Twitter adresinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün CHP grup toplantısında yaptığı konuşmayı eleştirerek, "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir. Kaldı ki seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum" ifadelerini paylaştı.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nu eleştirirken Karaman'daki cinsel istismar olayıyla ilgili Hükümet'e, Milli Eğitim Bakanı'na yüklenen CHP lideri, "Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki topladı.