Abone Ol

Davutoğlu, Yeni Bakan Derya Yanık'ın FETÖ'yü Öven Tweetlerini Açıkladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Bakanlık koltuğuna atanan Derya Yanık'a ait olduğu belirtilen hesabın paylaşımlarında Gülen Cemaatinin övüldüğüne dikkat çekti.

Davutoğlu, Yeni Bakan Derya Yanık'ın FETÖ'yü Öven Tweetlerini Açıkladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık'a ait olduğunu belirttiği bir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ifşa ederek, "FETÖ güzellemeleri yapanlar bakan olurken, hiçbir suça karışmamış, haklarında beraat kararı verilen binlerce insanımızın mağdur edilmesi hangi vicdana sığar?" diye sordu.

Dün gece yarısı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık'a ait olduğunu belirttiği bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda, "Fethullah Gülen Hoca, bugüne dek aldığı pozisyonlarla iyi bir siyaset stratejisti olduğunu göstermiştir.", "Yanlış anlaşılmak istemem, Cemaatin yükünü taşıyan onbinler gerçek birer serdengeçtidir! Cemaat adına konuşma, sevk ve idare başka!", "Ah ne çok kırıldık! Türkçe Olimpiyatları 10. Yıl hatıra parası var elimde. Ilgilenen varsa dm ile bağlantıya geçsin" gibi paylaşımları olduğu görüldü.

Paylaşımların ekran görüntüsünü paylaşan Davutoğlu, "FETÖ güzellemeleri yapanlar bakan olurken, hiçbir suça karışmamış, haklarında beraat kararı verilen binlerce insanımızın mağdur edilmesi hangi vicdana sığar?" tepkisinde bulundu.

Davutoğlu, Yeni Bakan Derya Yanık'ın FETÖ'yü Öven Tweetlerini Açıkladı - Resim: 1