Abone Ol

David Villa İslam'a küfretti! Mesut Özil o kavgayı anlattı!

Barcelona'nın Real Madrid'i 3-2 mağlup ettiği maçta Katalan forvet David Villa ile kavga eden Mesut Özil ilk kez konuştu.

David Villa İslam'a küfretti! Mesut Özil o kavgayı anlattı!

Futbol kamuoyu, Barcelona’nın Real Madrid’i 3-2 mağlup ettiği İspanya Süper Kupa finalinin rövanşında kırmızı kart gören Real Madrid’in Türk yıldızı Mesut Özil’in agresif tavırlarını konuşuyor.

Katalanların forveti David Villa’yla yaşadığı polemikle gündeme gelen Mesut Özil, olayın ardında yatan gerçeği açıkladı. Villa’nın Müslümanlığa hakaret ettiğini belirten Türk asıllı Alman milli oyuncu, "Suçsuzum. Bunu televizyonda görmek mümkün. Kavgalar her zaman olabilir. Arkadaşlarıma saldırıldığı zaman da onlara yardımcı olmak isterim." dedi. Yıldız isim, kendisine maç yasağı getirildiği takdirde Real Madrid’in bu karara karşı Federasyon’a itiraz edeceğine inandığını kaydetti. Kırmızı kart gören David Villa ile Marcelo’nun yanı sıra Mesut Özil büyük ihtimalle ceza almayacak.

Çarşamba gecesi oynanan müsabakanın 79. dakikasında yerini Kaka’ya bırakan, ardından kavgaya karışan Mesut, İspanyol golcüye vurmasını ve öfkesini anlattı: "Hayatımda bırakın sahada, hiçbir yerde daha önce bu tür bir kavgaya girişmemiştim. Kavgaya karıştım çünkü Villa, Müslümanlığa hakaret etti. Ben dinime asla küfrettirmem." Müsabakalardan önce Kur’ân-ı Kerim’den ayetler okuyan Mesut Özil, "Kur’ân’dan ayetler okumak bana güç veriyor. Bunu yapmadığım takdirde kötü bir hisse kapılıyorum." şeklinde konuştu. Mesut ayrıca Barcelona’dan çok daha üstün oynadıklarını savundu. İspanyol basını ise Villa’nın İslam’a hakaret edebilecek biri olmadığını, zira hem Valencia’da hem de Barça’da Müslümanlarla beraber oynadığı bilgisini verdi