Abone Ol

Darbeci generale emir, FETÖ imamı Zekeriya Kuzu'dan gelmiş!

Darbeye kalkışan FETÖ/ PDY'li generalleri, teröristbaşı Fetullah Gülen'in imamlarından bir astsubay başçavuşun yönettiği ortaya çıktı.

FETÖ imamından, darbeci generale emir!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele düzenlenen saldırıya katılan 20 teröristten biri, Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı Muharebe Arama Kurtarma Birliği'nde görevli astsubay başçavuş Zekeriya Kuzu'ydu.

YUNAN İSTAN 'A KAÇTI
FETÖ "Çiğli imamı" olan Kuzu, saldırı anında korumalara ve polislere, "İnimize girecektiniz, biz sizin ininize girdik" diye bağırıp ateş açtı. Kuzu darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Yunanistan'a kaçan 8 darbeciden biri.
FETÖ/PDY 1981'den bu yana 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nı önemli bir komuta merkezi olarak kullandı. Başçavuş Zekeriya Kuzu, hain generallere, yaklaşık 40 bin kişiyle mesajlaşma imkânı sunan, özel bir mesajlaşma sistemiyle talimat iletti. Erdoğan'a yönelik operaslona ise "Paket" adını verdiler.

'NADİR ÖĞRETMEN'
Suikast timi "Önemli bir teröriste operasyon var" denilerek İzmir'e getirildi. Marmaris semalarında askerlere, "Ordu yönetime el koydu. Erdoğan'ı yakalayacağız" dendi. Operasyonu Tümg. Gökhan Ş. Sönmezateş başka bir helikopterden yönetti.
Hainler, Tayyip Erdoğan'ı Akıncı Üssü'ne götürmeyi planladı. Ailesini de aynı üste toplayacaklardı.
Marmaris'teki operasyona katılan Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki astsubaylardan bazıları "Maaşımızın yüzde 20'sini Nadir öğretmene veririz. Emirleri ve talimatları ondan alırız" dedi. Nadir öğretmen denilen şahsın FETÖ "Ege imamı" olduğu tahmin ediliyor.

ÖZTÜRK VE O FETÖ İMAMI AYNI KAREDE
Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminin talimatını veren ve bizzat katılan FETÖ imamı Zekeriya Kuzu ile tutuklanan Orgeneral Akın Öztürk'ün birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Tutuklanan Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş de, FETÖ'cü Başçavuş Zekeriya Kuzu ile birlikte, Marmaris'teki hain planda kilit rol oynadı. FETÖ'cü Sönmezateş eski Başbakan Davutoğlu'na terör brifingi vermişti.

sabah