Abone Ol

Darbe girişimi sonrası kayıtsız kalmakla suçlanan Tuba Büyüküstün'den yanıt geldi!

Başarısız darbe girişimi sonrası paylaşım yapmayarak kayıtsız kalmakla suçlanan Tuba Büyüküstün'den yanıt geldi.

Sessiz kalmakla suçlanan Tuba Büyüküstün'den yanıt!

15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan, darbe girişiminin ardından sosyal medya üzerinden binlerce yorum gelirken, sessiz kalmayı tercih eden ünlü isimlere de tepki gösterilmişti. Yaşanan acı olayların ardından, konuyla ilgili olarak herhangi bir paylaşımda bulunmayan oyuncu Tuba Büyüküstün, yapılan eleştirilere yanıt verdi. Büyüküstün’ün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bugün dua ettim hepimiz için… Yüce Allah, insanı affetsin!” ifadelerine yer verdi.

Darbe girişimi sonrası kayıtsız kalmakla suçlanan Tuba Büyüküstün'den yanıt geldi! - Resim: 1

Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla neden beklediğini anlatan Büyüküstün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Keşke sevmek nefret etmekten daha kolay olsaydı insanoğlu için, övmek, hakaret etmekten kolay olsaydı. Keşke birbirimize el uzatmayı, arkamızı dönmekten daha çok benimseseydik, başkalarını yargılamadan önce, kendimize dönük olabilmeyi… Hepimiz bir şekilde bu dünyaya geldik, hangi ülke, hangi dil, hangi din, hangi ırkta olduğumuzu bilmeden, hatta doğmayı bile biz seçmedik. Keşke varlığımızla bu dünyayı, havayı, suyu, güneşi, ağaçları hak edebilseydik. Keşke farklı olmamızın zaten en normal şey olduğunu bilip el ele tutuşabilseydik. Birbirimizi reddetmeye değil, anlamaya çalışabilseydik. Keşke birbirimizi gözümüzü bile kırpmadan öldürmek yerine, yaşatmayı seçebilseydik. Niye mi hiçbir şey yazmadım, yorum yapmadım; içim o kadar acıyor ki, o kadar anlamıyorum ki, ne yazsam o kadar eksik kalacak ki… Bugün dua ettim hepimiz için… Yüce Allah, insanı affetsin!”

sözcü