Abone Ol

Darbe girişimi sonrası Carina Wanzung'dan Gomez'e uyarı!

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Mario Gomez'in, darbe girişimi sonrası eşinden gelen uyarı nedeniyle bekleme kararı aldığı öğrenildi.

Darbe girişimi sonrası Gomez’e eş uyarısı!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mario Gomez’in, kiralık geldiği siyah-beyazlı kulüpte kalıp kalmayacağı sorusu gündemdeki yerini koruyor. Türkiye’de yaşanan darbe girişimine kadar Beşiktaş’a yakın olan Alman golcünün, olayların ardından yeni evlendiği sevgilisi Carina Wanzung’u uyarısı nedeniyle bekleme kararı aldığı öğrenildi.

Transfer görüşmelerini EURO 2016 sonrasına bırakan Alman golcünün, siyah-beyazlı takımda kalma yönünde karar verdiği öğrenilirken yaşanan darbe girişimi nedeniyle aklının karıştığı belirtildi.

“BİR HAFTA DAHA BEKLE”

Yaşanan darbe girişimi nedeniyle endişelenen Carina Wanzung’un, Mario Gomez’e “Karar vermekte acele etme… Türkiye’de neler olup bitecek, bir önümüzü görelim. En azından 1 hafta daha bekleyelim” dediği kaydedildi.

Gomez, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yaptığı görüşmede bu endişesini dile getirerek “Yeni sezonda yeniden Türkiye’de futbol oynamak istiyorum. Ancak son yaşananlar benim ve eşimin aklını iyice karıştırdı. Biraz daha düşünmek istiyoruz” dedi. Orman ise “Burada her şey kontrol altında. Hepimiz güvendeyiz. Endişe edilecek bir durum yok” karşılığını verdi.

sözcü