Abone Ol

Son dakika: Danimarka'da Atlas Global uçağı alarmı.. Havaalanı kapatıldı

Son dakika... Danimarka polisi, Kopenhag Havalimanı'nda Türkiye'den gelen bazı uçuşlara yönelik tehdit olduğu bilgisini paylaştı. Havaalanında 9 giriş kapısı kapatılırken, tehdidin Atlas Global'in Avrupa'daki bütün uçaklarına yönelik olduğu belirtildi.

Danimarka'da Atlas Global uçağı alarmı.. Havaalanı kapatıldı

Havalimanında İstanbul seferine hazırlanan Atlas Global uçağı incelemeye alınırken, kısa bir süre sonra Kopenhag Havalimanı Twitter hesabından, havaalanında durumun normale döndüğü açıklandı

İngiliz haber ajansı Reuters tarafından geçilen son dakika haberine göre Danimarka polisi, Kopenhag Havalimanı'nda, Türkiye'den gelen bazı uçuşlara yönelik tehdit olduğu bilgisini paylaştı.

ATLAS GLOBAL UÇAĞINDA ARAMA

Havalimanındaki 9 giriş kapısının kapatıldığı ve şüpheli bir durumun incelendiği ifade edilirken, bir uçağın da havalimanında kalkışına izin verilmediği kaydedildi.

Daha sonra bu uçağın, Kopenhag-İstanbul seferi yapmaya hazırlanan bir Atlasglobal uçağı olduğu kaydedildi. Polis, uçakta inceleme yaparken, uçağın, havalimanının uzak bir noktasına çekildiği belirtiliyor.​

ATLAS GLOBAL'İN AVRUPA'DAKİ BÜTÜN UÇAKLARINA YÖNELİK

Kopenhag Havalimanı'ndan yapılan açıklamada tehdidin Atlas Global'in Avrupa'daki bütün uçaklarına yönelik olduğu belirtildi.

ATLAS GLOBAL AÇIKLAMA YAPACAK

Reuters'ın görüştüğü basın temsilcisi Atlas Global'in kısa sürede konu ile ilgili açıklama yapılacağını söyledi.


'DURUM NORMALE DÖNDÜ' TWEET'İ

İlk açıklamada 9 giriş kapısının kapatıldığı ve gecikme yaşanabileceği belirtilirken (üstteki tweet), atılan ikinci tweet'te (altta), durumunda normale döndüğü ifade edildi.


Ayrıntılar geliyor