Abone Ol

Damla Ersubaşı'nın kocası kimdir, ne işyapıyor? Damla Ersubaşı kimdir?

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında? Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser kimdir? sorusu arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe rolüyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı hakkında bakın neler biliniyor?

Damla Ersubaşı'nın kocası kimdir, ne işyapıyor? Damla Ersubaşı kimdir?

Sihirli Annem dizisinden Tuğçe karakterine uzun bir süre hayat verdi. 6 yaşındayken dönemin popüler dizilerinden biri olan Yılan Hikayesi'nde yer aldı.

Peki, Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında? Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser kimdir?

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı. Asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yakaladı.

Bu dizide Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe'yi canlandırdı ve daha küçük yaştaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Damla Ersubaşı'nın kocası kimdir, ne işyapıyor? Damla Ersubaşı kimdir? - Resim: 1

Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okudu. “Her Halimle Sev Beni” dizisinde Zeynep, 2014’te Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterlerini canlandırdı.

Damla Ersubaşı bir dönem “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yarışma programında da asistanlık yaptı.

DAMLA ERSUBAŞI'NIN EŞİ MUSTAFA CAN KESER KİMDİR?

2016 yılının son günlerinde iş adamı Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi. Bir kız çocuğu olan ve ikincisini bekleyen Damla Ersubaşı, verdiği kilolarla adından söz ettirmişti.

Mustafa Can Keser Ortaköy'de bulunan bir gece kulübü'nün CEO'su olarak iş hayatını sürdürüyor.