Abone Ol

Damat Tween'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu'ndan eşine ilginç 'büyücülük' suçlaması!!!

'Eşim büyücülerden aldığı talimatlarla evimizi yönetiyor!!!' Boşanma davası devam eden Damat Tween'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu'ndan eşine ilginç suçlama!!!

Damat Tween'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu'ndan eşine ilginç 'büyücülük'...

'Eşim büyücülerden aldığı talimatlarla evimizi yönetiyor'

Damat Tween'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu, boşanma davasında eşini suçladı



ÜNLÜ hazır giyim markası Damat Tween'in sahibi ve İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olan Süleyman Orakçıoğlu ile 10 yıllık eşi Vuslat Orakçıoğlu arasındaki boşanma davası kızıştı. Süleyman Orakçıoğlu, kendisinin açtığı davaya verdiği yanıtta ve açtığı karşı davada 20 trilyon tazminat ile birlikte kendisi için aylık 15 çocukları içinde 10 olmak üzere toplam 25 bin YTL nafaka talebinde bulunan eşi Vuslat Orakçıoğlu'na sert yanıt verdi. Eşini büyücülere gitmekle suçlayan Süleyman Orakçıoğlu, eşinin evini de büyücülerin talimatları doğrultusunda yönettiğini iddia etti.

Cam çerçeveleri söktürdü
Orakçıoğlu'nun avukatı Hatip Mercan, müvekkilinin eşi Vuslat Orakçıoğlu'nun "Çalışma hayatıma son verdi" iddiasının doğru olmadığını ileri sürerek, "6 yıldır Anadolu Üniversitesi'ne 4 yıldır da özel Yeditepe Üniversitesine devam ediyor. Vasıflı bir birey olarak çalışma hayatına atılabilmesini amacıyla maddi imkanlarını zorlayarak yaptık" dedi. Vuslat Orakçıoğlu'nun sık sık büyücülere gittiğini öne süren avukat Mercan, "Sık sık büyücülere ve falcılara danıştı. Büyücü ve falcıların önerileri ve yönlendirmeleri doğrultusunda hareket ederek 'Büyü arama', 'Büyü bozma'gibi gerekçelerle ortak konutun halılarını, cam çerçevelerini, pervazlarını söktürdü" dedi.