Abone Ol

Da Vinci'nin şifresini boşver, Aytunç Altındal'ın şifresine bak!

MEDYAFARESİ yazarı Arda Uskan bu pazar yine anı defterinin yapraklarını sizin için karıştırdı. Bakın Aytunç Altındal Tapınak Şövalyeleri için ne diyor?

Da Vinci'nin şifresini boşver, Aytunç Altındal'ın şifresine bak!

ARDA USKAN YAZDI

Papa, Vatikan, Tapınak Şövalyeleri, Masonluk, Gül ve Haç, Hitler gibi sözcükler ve kavramların Türkiye'deki tek adresi odur... Yıllardır yaptığı bilimsel çalışmalar, yazdığı kitaplar meyvesini vermiş artık Altındal, bugün Avrupa ve Amerika'da da kabul gören bir araştırmacı yazar olmuştur...

Ama uzun süre tartışıldı Aytunç'un kariyeri. KGB ajanlığından dinci olduğuna kadar hakkında pek çok şey söylendi. Bir kesime göre komplo teorileri uzmanı. Kimilerine göre de sayılı terör uzmanlarından biriydi. Ekranlardaki tartışma programlarının da gözdesi. Marx'ın gizli örgüt üyesi olmasından tutun da İhsan Sabri Çağlayangil'in Dan Brown'ın 'Da Vinci Şifresi' kitabıyla gündeme getirdiği Gül ve Haç Cemiyeti'nin üyesi olduğuna kadar pek çok akıl almaz iddiayı belgelediğini söylüyor. Üstelik benim 35 yıllık arkadaşım. Kim bu Aytunç Altındal aslında? Bu sorunun yanıtını onunla bundan birkaç yıl önce yaptığım ama bugün hala tazeliğini koruyan, üstelik hafif matrak bir söyleşide aramaya ne dersiniz?

ARDA USKAN'IN KEYİFLİ PAZAR YAZISI İÇİN TIKLAYIN