Abone Ol

Cumhurbaşkanı kızı Gülnara'nın o fotoğrafları ülkeyi karıştırdı!

FOTO GALERİ- Özbekistan Gizli Servisi'nin başı olan Rustam Inoyatov'un, 75 İslam Karimov'a, kızının yarı çıplak fotoğraflarının bulunduğu bir rapor sunduğu iddia edildi.

Cumhurbaşkanı kızı Gülnara'nın o fotoğrafları ülkeyi karıştırdı!

Özbek Cumhurbaşkanını kızdıran fotoğraflar.. FOTO GALERİ

Raporda aynı zamanda Gulnara'nın bazı yolsuzluklara karıştığı da iddia ediliyordu.. Kerimov, bu rapor karşısında adeta çılgına dönerken verilen bilgilere göre cep telefonunu ve masasında bulunan küllüğü gizli servis şefine fırlattı.

Siniri yatışmayan Karimov, kızını yanına çağırttı ve tokatladı. Ülke daha önce de benzer bir olayla gündeme gelmişti.

Özbekistan Devlet Başkanı İslam Karimov'un 40 yaşındaki kızı Gulnara Karimov yoga yaparken çektirdiği fotoğrafları internete vermiş... ve bu fotoğraflar yüzünden Gulnara'nın zaten arasının bozuk olduğu babasıyla iyice açılmıştı.

Basındaki haberlerde 'Özbek halkı, Gülnara'nın edep sınırlarını aştığını savundukları açık saçık yoga giysilerine ve verdiği şehvetli pozlara alındıklarını anlatıyor' ifadeleri kullanıldı.

GÜLNARA KERİMOVA VİDEO KLİP...

Bazı yorumlarda ise Gülnara'nın, babasının halefi olması olasılığına karşı halkın gözündeki 'imajını düzeltmeye çalıştığı' değerlendirmesi yapıldı. Gülnara Kerimov'un Taşkent Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi'nden lisansı, Harvard'dan doktorası ve son olarak yine Taşkent Üniversitesi'nden profesörlük dereceleri var.

İnternet sitesinde kendini 'egzotik Özbek güzeli' olarak tanıtan Gülnara'nın, ABD'li diplomatlar tarafından 'ülkenin en nefret edilen insanı' olarak fişlendiği de Wikileaks belgeleriyle ortaya çıkmıştı.