Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 günü nasıl geçiyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TPB Parlamento Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bir gün içerisinde neler yaptığını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 günü nasıl geçiyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TPB Parlamento Dergisi'ne 1 gün içerisinde neler yaptığını anlattı. Erdoğan, sporculuk yıllarından itibaren düzenli ve disiplinli çalışma tarzına alışkın olduğunu, günlük programının önceden belirlendiğini ve fevkalade haller dışında bu programı aynen tatbik ettiğini bildirdi.

AÇIK HAVADA SPOR YAPMAYA BAŞLADIM

Erdoğan, yoğun çalışma temposuna rağmen fırsat buldukça, evde kondisyon aletleriyle spor yapmaya gayret ettiğini belirterek, "Mevsim itibarıyla, arkadaşlarımla açık havada spor yapmaya da başladım. İmkanlar ölçüsünde spor çalışmalarımı sürdürüyorum." ifadesini kullandı. Erdoğan, gün içinde fırsat bulabildiği zamanlarda kütüphaneye çekilerek okumak için ayırdığı kitaplarla, dergilerle veya notlarla meşgul olmanın kendisini gerçekten dinlendirdiğini vurguladı. Erdoğan, kütüphane atmosferini daha fazla teneffüs edebilmek için, sohbet mahiyetindeki kimi görüşmelerini de burada yaptığını kaydetti.

ERDOĞAN 1 GÜNÜ'NÜ ANLATTI

-Kahvaltı sırasında haber özetlerine ve gazetelere göz atar, o günkü programıma ilişkin hazırlıklarımı yaparım.

-Cumhurbaşkanı Külliyesi'ndeki programlarım genel olarak saat 11.00 gibi başlar. Çalışmalarımın bitiş saati çoğu zaman gece yarısını bulur.

-Son olarak ertesi günün programını gözden geçirir ve istirahate çekilirim.

-Sadece hafta sonlarını, en azından bir kısmını ailemle geçirmeye gayret ediyorum.

hürriyet