Abone Ol

Son dakika: Erdoğan Salondaki Sessizliğe Kızdı: Bu bana AK gençliğin sesi gibi gelmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'ne uzaktan katıldı. Gençlere uyarılarda bulunan Erdoğan, salondaki sessizliği görünce fırça attı: "Bu ses bana AK gençliğin sesi gibi gelmedi." dedi.

Erdoğan Salondaki Sessizliğe Kızdı: Bu bana AK gençliğin sesi gibi gelmedi

Her fırsatta gelecek hedefleri için gençlere çok büyük pay düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Ankara'da düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Gençlere öğütler veren Cumhurbaşkanı, eğitimden politikaya kadar birçok konuda değerlendirmeler yaptı. Bir ara 15 Temmuz'u hatırlatan ve bu konu üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, devamında ise salondaki sessizliğe tepki gösterdi.

"BU SES, AK GENÇLİĞİN SESİ GİBİ GELMEDİ"

"Gençler şimdi sizinler 2053 Türkiye'si için ahitleşelim mi?" diyen Cumhurbaşkanı, devamında "Sesiniz çok az geldi" ifadelerini kullandı. Tekrar "Hazır mıyız? Kendimiz ve ülkemiz için büyük hayaller kuruyor muyuz?" sözlerine yer veren Erdoğan salondan gelen sesi az bulunca, "Bu ses bana AK gençliğin sesi gibi gelmedi" diyerek sitem etti.

Bu sözler üzerine salondan sesler yükseldi, Cumhurbaşkanı ise sözlerine şu şekilde devam etti: "Bunun için kendimizi hayatın her alanında en iyi şekilde yetiştiriyor muyuz? Medeniyet değerlerimize, tarihimize, kültürümüze sahip çıkıyor muyuz?

Ailemize, milletimize layık olmak için çalışıyor muyuz? Büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa ediyor muyuz? 2053 vizyonumuzu hayata geçiriyor muyuz? Maşallah... Sizler bu coşku ve heyecanla çalıştıkça Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına kimse mani olamaz"