Abone Ol

Cumhurbaşkanı danışmanı olunca hakaret serbest mi? Oktay Saral’dan Fatih Altaylı’ya: Mendebur alçak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Fatih Altaylı'yı "İnsan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı", "Ajan olarak bu ülkede Müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabi tutulmalıdır" gibi sert sözlerle hedef aldı.

Cumhurbaşkanı danışmanı olunca hakaret serbest mi? Oktay Saral’dan Fatih Altaylı’ya: Mendebur alçak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı için kişisel X hesabından hakaretler yağdırdı.

Fatih Altaylı'nın YouTube yayınında sarf ettiği "Biz herhangi birimiz mezhebi aidiyetten dolayı mı oy veriyoruz? Veya bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz. Konuşulmaması gereken bir şey bu; ama birileri CHP'yi sürekli olarak bu noktaya çekmek, burada değerlendirmek ve böyle bir içerisine sokmaya çalışıyor" sözleri, sosyal medyada gündem oldu.

'Zart zurt' şeklindeki kullanımı tepki çeken Altaylı için Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan sert bir çıkış geldi.

"Fatih Altaylı denen insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı herhalde kendini Hollanda ya da Danimarka'da yaşadığını zannediyor... İslam'a ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı, aksi halde Müslümanların infialine sebebiyet verecek nahoş olaylar yaşanabilir." diyen Saral, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Ajan olarak bu ülkede Müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabi tutulmalıdır."