Abone Ol

Cumhur İttifakı’nda Mısıroğlu çatlağı: MHP'li vekil isyan etti!

Kayseri'nin AKP'li Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Atatürk düşmanlığı ile sık sık gündeme gelen ve kamuoyunda ‘fesli meczup' olarak bilinen Kadir Mısırlıoğlu'nu ölüm dönümünde ‘üstad' paylaşımıyla andı.

Cumhur İttifakı’nda Mısıroğlu çatlağı: MHP'li vekil isyan etti!

Kayseri’nin AKP’li Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Atatürk ve Cumhuriyet’e yönelik hakaretleri ile gündeme gelen Kadir Mısıroğlu’nu ölüm yıl dönümününde sosyal medya hesabından yaptığı ‘üstad’ paylaşımı ile andı.

AKP’li Palancıoğlu’nun Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma tepki gösteren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Fesli provokatör, Fesli Münafık Kadir Mısırlıoğlu’nu anmanın tam karşılığı akıl tutulmasıdır. Bunu kesinlikle kabul etmiyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı’nda Mısıroğlu çatlağı: MHP'li vekil isyan etti! - Resim: 1

AKIL TUTULMASIDIR

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Kadir Mısıroğlu'nu ölüm yıl dönümde “üstad” olarak belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Ersoy, Mısıroğlu'nu anmanın akıl tutulması olduğunu dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nda Mısıroğlu çatlağı: MHP'li vekil isyan etti! - Resim: 2

FESLİ PROVOKATÖR

MHP'li Ersoy sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Liderimizin ifadesiyle ‘Fesli Provokatör, Fesli Münafık Kadir Mısırlıoğlu'nu' anmanın tam karşılığı akıl tutulmasıdır. Bunu kesinlikle kabul etmiyoruz” ifadesini kullandı.