Abone Ol

Cumhur İttifakında Kriz: Sizin Gibi Ortak Düşman Başına

Cumhur İttifakı'nın ortakları Elazığ Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında 2020 faaliyet raporu görüşmelerinde kriz yaşadı.

Cumhur İttifakında Kriz: Sizin Gibi Ortak Düşman Başına

Elazığ Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci gününde belediyenin 2020 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

AKP'li Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başkanlığında gerçekleşen toplantıda MHP ile AKP'li başkan Şerifoğulları faaliyet raporunun içeriğiyle ilgili tartışma yaşandı.

AKP'li Başkan Şerifoğulları, faaliyet raporundaki eksiklikleri ifade eden MHP'li meclis üyelerine sert tepki gösterdi. MHP’li meclis üyelerinin cevap vermesine izin vermeyen AKP’li Şerifoğulları meclisi kapattı.

MHP FAALİYET RAPORUNU ELEŞTİRDİ

Elazığ Belediyesi 2020 yılı faaliyet raporuyla ilgili MHP meclis grubu adına konuşan Burak Düzenli rapordaki eksikliklere değindi.

“İTTİFAK ORTAĞIYIZ, SİZİN GİBİ ORTAK DÜŞMAN BAŞINA”

İttifak ortağı olduklarını hatırlatan AKP'li Şahin Şerifoğulları, şunları söyledi:

* Daha sayamadığımız caddeler, bulvarlar… Bunları hayata geçirmişiz. Bunları yaparken de hiçbir bahane arkasına sığınmamışız.

* Elazığ Belediyesini tarihinin en büyük yerlerine ulaştırdık. 2021'de bu tür çalışmalar devam edecek. Keşke düşünürken yapmış olduğumuz çalışmaları görseydiniz. Sadece sapmalara, analizlere takılmasaydınız. Yani ittifak ortağıyız, sizin gibi ortak da düşman başına. Bunu demek zorunda bıraktınız.

* Çünkü; yapmış olduğumuz o kadar güzelliği görmeyip, teşekkür etmeyip, analizden cetvelden bahsetmek hem meclise hem 2 bin 400 tane belediye personeline hakaret olarak algıladım.

Tartışmalar sonrasında Elazığ Belediyesi 2020 faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.