Abone Ol

Osmanlı torununun sitesi Cuma namazında kapalı

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid Han’ın torunu Nilhan Osmanoğlu’nun, Osmanlı’ya ilişkin ürünler sattığı “sultandan.com” adlı internet sitesi, cuma günü öğle saatlerinde kapatılınca sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Osmanlı torununun sitesi Cuma namazında kapalı

Sitede; “Değerli müşterilerimiz cuma namazı dolayısıyla kapalıyız, lütfen daha sonra giriş yapınız” ifadesi ve bir cami resmi yer alıyor.

Osmanlı torununun sitesi Cuma namazında kapalı - Resim: 1

Sitede; “Bi'at et” logolu ve Sultan Abdülhamid Han döneminde Sultan'dan Filistin topraklarının istenmesini konu edinen tişörtler, padişah, sultan, saray kokuları; fes, sarık, takke, tespih, tabanca, Osmanlı yüzükleri, padişahların portreleri ve İkinci Abdülhamid'le ilgili ürünler yer alıyor. Cuma selamlığı kokusu, devlet armalı çay bardağı seti, 14 ayar altın kaplama Osmanlı devlet arması, rozeti gibi ürünler de sitenin en çok satanları arasında gösteriliyor. Sitede fiyatlar hem Türk Lirası, hem de Osmanlı Akçesi'yle veriliyor.

Nilhan Osmanoğlu son olarak referandumla ilgili yayınladığı bir videoda “Cumhurbaşkanımızı Sultan Abdülhamid Han'ın yalnızlığına bırakmamak için. Daha güçlü bir Türkiye için. Artık kararlarını kendi verebilen bir Türkiye için ‘evet' diyorum” açıklaması yapmıştı.