Abone Ol

Çukur'un Baykal'ı Burak Sergen diziden neden ayrıldı?

Show TV dizisi Çukur'da Baykal karakterini canlandıran Burak Sergen diziye neden veda etti?

Çukur'un Baykal'ı Burak Sergen diziden neden ayrıldı?

Ay Yapım imzasını taşıyan Show TV ekranlarının büyük sükse yapan yakalayan kaliteli yapıtı Çukur dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Beyefendi lakabını kullanarak Baykal rolünü canlandıran oyuncu Burak Sergen, Çukur dizisine vedasını gerçekleştirdi. Peki, önemli ve kilit bir role sahip Burak Sergen neden Çukur dizisinden ayrıldı?

Show TV ekranlarının her pazartesi akşamı ses getiren sahnelere öncülük eden dizisi Çukur'da bu hafta izleyici kitlesine son derece şaşkınlık veren bir ayrılık yaşandı. Yayın hayatına girdiği ilk günden itibaren önemli bir çıkış yakalayan Çukur dizisinde Beyefendi lakabını kullanarak Baykal rolüyle tanıdığımız Burak Sergen vedasını gerçekleştirdi. Gerilim, heyecan ve aksiyon üçlüsünün yegane sahibi Çukur dizisinin son bölümünde, Nazım'ın babası Baykal'ı Rus mafyasına öldürtmesi sonrasında Burak Sergen diziden ayrılmış oldu. Akıllara durgunluk veren bu olay karşısında Beyefendi lakaplı Baykal rolüyle üstün bir performans sergileyen Burak Sergen'in Çukur dizisinden neden ayrıldığı büyük bir merak konusu haline dönüştü. Peki, Çukur'da son kez izleyici karşısına geçen ve dizideki oğlu Nazım tarafından öldürülmesi için ön ayak olan usta oyuncu Burak Sergen neden diziden ayrıldı?

BURAK SERGEN ÇUKUR DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Bilindiği üzere Beyefendi lakabını kullanarak Baykal rolünü canlandıran Burak Sergen, Çukur dizisinde kilit bir karakter konumunda yer alıyordu. Koçovalıların karşısında yer alan ve Çukur'un hakimiyetine kavuşmak için kötülükte sınır tanımayan bir karakter özelliği taşıyordu. Ancak bazı sebeplerden ötürü Burak Sergen'in canlandırdığı Beyefendi lakaplı Baykal karakterinin rolüne son verildiğinin bilgisine ulaşıldı. Haber 7'nin haberine göre Burak Sergen, çalışma temposunun yoğunluğundan dolayı Çukur dizisine vedasını gerçekleştirdi. Bu nedenle Zuhal Olcay ile birlikte rol üstlendiği Aşkın Halleri adlı tiyatro oyunu programı çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan profesyonel oyuncu Burak Sergen'in içine sinen yeni bir proje gelinceye dek, devam ettiği tiyatro çalışmalarına yoğunluk göstereceği öğrenildi.