Abone Ol

Çukur'da flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncu veda etti?

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna önemli isimler dahil olurken, yeni sezonda sürpriz bir ayrılık yaşanacak. Dizinin önemli karakterlerinden biri, yeni sezon üçüncü bölümünde veda edecek.

Çukur'da flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncu veda etti?

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran Çukur dizisinin yeni sezon çekimleri devam ederken, ilk bölümlerinde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Fenomen dizide "Azer" karakterine hayat veren başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, yeni sezon 3. bölümde veda edecek.

'ALEVLERİN ARDINDAN DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU OLDU'

Başarılı oyuncu Ay Yapım'ın Show TV için çekeceği Alevlerin Ardından dizisinin başrol oyuncusu oldu. Dilan Çicek Deniz'in partneri olmaya hazırlanan Ceyhan, geçen günlerde tanıtım çekimlerine katıldı.

Çukur'da flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncu veda etti? - Resim: 1

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Aslen baba tarafından Elazığ'lıdır. İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana'ya geri döndü.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırdı ve böylelikle geniş bir hayran kitlesi edindi.

Cihangir Ceyhan, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çukur dizisinde Azer karakterine hayat vermektedir. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

Cihangir Ceyhan'ın dizileri ve filmleri:

2019 – Çukur (Azer) (TV Dizisi)

2016-2019 – Sıfır Bir Adana (Cio) (TV Dizisi)

2015 – Yusuf (Serdar) (Sinema Filmi)