Abone Ol

Cübbeli'ye çaktı! ''Bu sahtekar cinsel organa dua okuyor!''

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında Cübbeli Ahmet Hoca'yı eleştiren yazar İsmail Nacar, Cübbeli'ye demediğini bırakmadı

Cübbeli'ye çaktı! ''Bu sahtekar cinsel organa dua okuyor!''

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında Cübbeli Ahmet Hoca'yı Nacar, Teke Tek'te Altaylı'nın İsrail Türkiye ilişkilerinden Cübbeli Ahmet'e kadar birçok konudaki sorusunu yanıtladı. Tarikatları ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın görüşlerini eleştiren İsmail Nacar, "Tarikatların ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın anlattıkları kesinlikle İslam, Kuran'daki anlayış ve peygamberin sünneti değil. Bütün tarikatlar böyledir. Hepsinin ipe sapa gelmez şeyleri var. Tarikat ve tasavvuf dördüncü asırdadır. Bir toplumun dinine bu kadar saldırı olmaz" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca'yı tanımadığını ifade eden Nacar, "Ben bunun babası Yusuf Ünlü'yü tanırım. Bu tarz adamlara prim vermemek lazım. Bir bilim adamı bunun yazdığı kitapları görse buna ne diyecek. İlmi bir tarafı yok. Tamamen bir sahtekar, sömürü grubu. Birisinin buna bir şey söylemesi lazım. Sağlıklı bir toplumda ahlaksızla ahlaklıyı ayırt eden bir siyasi irade, halk olsa bunlar sokağa çıkamaz. Bunlar kanser hastası gibi her yeri sarmış. Tedavi etmek de mümkün değil. Bunu herhangi bir iktidara da mal etmemek lazım" diye konuştu.

Programda Türkiye İsrail ilişkilerine de değinen Nacar, "Ülkemiz o bölgenin bir parçası. Hatta o bölgenin en önemli ülkesiyiz. Bu bölgede yaşanan olaylar bir İslam dayanışması yaratmaya doğru gidiyor. Bu da İsrail'i rahatsız ediyor. Bundan sonra İsrail kaynaklı provokatif olaylar olabilir" şeklinde konuştu.

İsrail istihbaratının çok güçlü bir istihbarat olduğunu ifade eden İsmail Nacar, "Şu anda benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de en etkili yabancı istihbaratlardan birisidir. Hükümetin çok dikkatli olması lazım. Her şey olabilir" dedi. Nacar ayrıca İsrail'in AK Parti'nin sıkıntıya girmesini istediğini ifade ederek, şunları söyledi: "AK Parti ile İsrail arasındaki mücadele iktidardan kaynaklanmıyor. İslam coğrafyasında bu tarz bir organizasyon yapacak güç yok. Bölgede halklar anlamında bir dayanışma olduğu takdirde ekonomik, siyasi, kültürel bakımdan da AB'den daha ağırlıklı, daha pozitif bir güç olacaktır."