Abone Ol

Cübbeli konuştu! Videoyu yayınlayana hakkımı helal etmem!

Cübbeli Hoca'ya ait olduğu iddia edilen seks kasedi internete düştü. Ahmet Hoca iddialara cevap verdi

Cübbeli konuştu! Videoyu yayınlayana hakkımı helal etmem!

İğrenç tezgahın görüntüleri internete düştü. İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden "Cübbeli Ahmet Hoca" lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, ocak ayında cemaate seslenerek "Montajlı iftira kasetlerinin" yayınlanabileceğini, kendisine inanmayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini söylemiti.

KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Cübbeli Ahmet Hocanın korktuğu dün başına geldi. İki ayrı evde ayrı kadınlarla seks yaparken gizli kameraya çekilen görüntülerdeki kişinin Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait olduğu ileri sürülüyordu.

Bazı internet siteleri rezil bir kaset yayınladı. Kasetin yayına verilmesinden kısa bir süre sonra ilk defa ve sadece www.haberevet.com sitesine  konuşan Cübbeli Ahmet Hoca pis bir komplo ile karşı karşıya kaldığını dile getirdi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Cübbeli Ahmet Hoca, görüntülerin "montaj" olduğunu iddia etti. Komploya kurban gittiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca "Videoyu yayınlayanlara hakkımı helal etmiyorum" dedi.

ORGANİZE İŞLER VAR

Etki bakımından bizim sesimiz çok çıkıyor diyen hoca, rahatsız olanların itibarını zedelemek için türlü yollara başvurduğunu iddia ederek, şunları söyledi: "Ortada organize işler var. Görevli insanlar olmadan olamaz. Bir de durdurulamaması ve yayın yasağı olduğu halde ilgilenilmemesi bizi rahatsız ediyor. Yetkililerden rica ediyoruz. Allah rızası için durdursunlar."

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Mahmut Ünlü�nün, aylar önce kendisiyle ilgili montajlı kasetlerin yayınlanabileceği yönündeki uyarısının ardından savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İşte o kasetle ilgili olarak ilk kez Adnan Oktar, TV'de bir açıklama yapmış ve görüntülerdeki kişinin Cübbeli Ahmet olduğunu iddia etmişti.