Abone Ol

Cübbeli Hoca Şevki Yılmaz'a çattı! ''O pusulayı şaşırdı!''

Cübbeli Ahmet Hoca, bu sefer de 28 Şubat'ın aktörlerinden Şevki Yılmaz'a çattı. Bakın kavgada hangi sözler söylendi.

Cübbeli Hoca Şevki Yılmaz'a çattı! ''O pusulayı şaşırdı!''

Diyalogcular, sahtekâr Mehdiler ve islamda reform savunucularının karşısında sert açıklamalarıyla bilinen Cübbeli Ahmet Hoca, kendisini yıpratma girişimlerine rağmen bildiği gerçekleri konuşmaktan geri durmuyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Cübbeli Ahmet Hoca'nın eleştiri oklarından nasibini alan son isim ise 28 Şubat sürecinde yaptığı sert konuşmalar ile toplumda gerginlik yaşatan ve hapis korkusu ile uzun yıllar yurt dışında yaşayan Şevki Yılmaz oldu.

Bilindiği gibi Şevki Yılmaz, iki yıl önce Türkiye'ye geri dönmüş ve AK Parti'yi destekleyici Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Saadet Partisi hakkında suçlayıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Yasevi Derneği'nde verdiği vaazda Şevki Yılmaz'ın "Müslüman olmayan ilim adamlarının da sevap kazandığını" söylediğini iddia etti.

İşte Cübbeli Hoca'nın sözleri:

ŞEVKİ YILMAZ PUSULAYI ŞAŞIRDI

Geçen şaşırdım kaldım. Şevki Yılmaz, Zavendikli Mustafa Efendi'nin kabri başında vaaz ediyor. Oda pusulayı şaşırdı. Orada vaaz ediyor. Diyor ki; "Âlimlerin şu kadar sevabı var buna okul hocaları da dâhildir kâfir olsalar da dâhildir. Çünkü ilmi var."

CÜBBELİ HOCA: "YAKINDA AHİRETE GİDEBİLİRİM!"

Yav ben ne yapacağım! Yakında ahirete gidebilirim. Bu kadar sapıtılınca... Bu ortamlar bana göre değil, beni aşmıyor, beni sıktı bu işler...

"NE BU TAVİZ!"
Ne bu taviz ya! Hocaefendi (Zavendikli Mustafa Efendi) ömrünü zikirle geçirmiş. Kabri başında... Bu ne ya!... Bu din ilmidir, felsefe ile hendese ile ne işimiz var bizim. Mühendis de lazım. Ona artı cennette derece vermezler. Ama mühendis olduktan sonra hayır işleri yaparsa o sevap verir.

Kafir de olsa alime hürmet edilir mi? Kafirle ne işimiz var! İmansızın ilminden bize ne! Müslümanların ilmi mi bitti! "Gavur bir şey biliyor ondan öğrenelim"  O başka. Taviz vermeyelim...