Abone Ol

Cübbeli Hoca oyunun rengini açıkladı! Evet mi, Hayır mı?

Cübbeli Ahmet Hoca, 12 Eylül'deki referandumda hangi yönde oy kullanacağını açıkladı.

Cübbeli Hoca oyunun rengini açıkladı! Evet mi, Hayır mı?

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Ünlü, referanduma sunulan anayasa değişikliği için "Yetmez ama evet" dedi.

Zeytinburnu'nda bir alışveriş merkezinde sohbete katılan Ahmet Ünlü, programın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Referanduma ilişkin bir soru üzerine Ünlü, "Ramazanı şerifin çıkışıdır. Bayram hakiki bayram olsun. Bizim işimiz din. Siyasetten, dünya işlerinden anlamıyoruz. Ayet, hadis, haram ve helalden konuşuyoruz. Referandumdan sonrası da vatan için millet için hayırlı olsun. Allah şerden uzak etsin. Bölünmekten, parçalanmaktan muhafaza etsin. Allah hayırlı etsin. Vatanımız, milletimiz parçalanmasın. Biz duacıyız. Allah halkımıza en faydalı neyse dünyaları, ahiretleri için o görüşleri yaptırsın" dedi.

HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR
Ünlü, "Sandıktan ne çıkar" sorusuna "O gayba girer. 'Yarın ne olacağını kimse bilemez' diyor ayeti kerime. Nasıl bileyim ki ne olacağını. Bir de Türkiye'de acayip şeyler olur. Bir haber çıkar, bir olay olur. Her şey değişebilir bilemiyorum" diye cevap verdi.

YETMEZ AMA EVET
Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Ünlü, şunları söyledi: "Yetmez ama 'evet' diyorum. Tam açılım olsun tam hürriyetler, özgürlükler olsun, herkes istediği inançta olsun istediği dilden konuşsun. Bizim derdimiz şu vatan bölünmesin. Herkes birlik ve huzur içinde yaşasın buradan ahiretlik kazanalım. Vatan olmadan ahiretlik kazanılmaz" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan seks fetvası

Cübbeli Ahmet'ten damacanayla seks yorumu!

Cübbeli'nin sözleri Altaylı'yı gülme krizine soktu

HAYIR ÇIKSA NE OLUR
Sandıktan anayasa değişikliğine 'hayır' çıksa da bir şey olmayacağını halkın duyarlı olduğunu belirten Ünlü, "Halkımıza yine aklı selim hakim olur. Halkımız uyumludur. Bölünme yapmaz."

SİYASİLERE MESAJ
Ahmet Ünlü, siyasilere de mesaj vererek şöyle konuştu: "Birbirlerine düşmanlık beslememeleri gerek. İftira İslam'da haramdır, günahtır. Şahitsiz, delilsiz duyumlarla herkes birbirini karalıyor. Doğru bilgi olmadan, belge olmadan konuşmamak lazım. Siyasetin böyle bir yüzü var. Halk bunlara alet olmuyor."

TANJU ÇOLAK: SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM
Öte yandan dinleyicilerin arasında bulunan eski futbolcu Tanju Çolak ise, "Ben hocayı sürekli izliyorum. Takip ediyorum onu seviyorum" dedi.