Abone Ol

Cübbeli Ahmet'ten Haluk Bilginer'e Öp Beni Yut Beni Yanıtı

Cübbeli Ahmet Hoca, Haluk Bilginer ve tiyatro ekibinin 'Öp beni, yut beni, yala beni manyak manyak işler' bestesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Cübbeli Ahmet'ten Haluk Bilginer'e Öp Beni Yut Beni Yanıtı

Cübbeli Ahmet Hoca'nın bir konuşmasında geçen “Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözlerinden uyarlanan remix kısa sürede viral olmuştu.

Cübbeli Ahmet'ten Haluk Bilginer'e Öp Beni Yut Beni Yanıtı - Resim: 1Haluk Bilginer ve ve Ekibinden Cübbeli Ahmet Remixi: Öp Beni, Yut Beni

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi de konuşmayı tiye alan eğlenceli bir video hazırlamıştı. Klip kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Videonun ardından da Cübbeli Ahmet Hoca Show Haber'e verdiği röportajda besteyi değerlendirdi. "Eski sohbetleri karıştırsınlar onlara malzeme çıkar. Besteyi bilmem ama malzeme çıkar yani" dedi.

Besteyi başarılı bulduğunu belirten Cübbeli, ayrıca sitem etti. "Belki gündem olmak istediğim zamanlar vardı, olamıyordum. Onları hesap ederek söylemediğim için şimdi bana söylesen tekrar edemem. Şarkı olunca ezberlenecek hale gelmiş" ifadelerini kullandı.

Haberin tamamı: