Abone Ol

Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'a seçim öncesi dualı destek

İsmailağa cemaatinin tanınan isimlerinden Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesaplarından paylaştığı yayınında yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın kazanması için dua etti.

Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'a seçim öncesi dualı destek

İsmailağa cemaati içerisinde Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümüyle başlayan kavgaya dair yaptığı açıklama ve tarih vermesi sonrası gözlerin üzerine dikildiği 'Cübbeli Ahmet' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın kazanması için dua etti. Ünlü, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı "Bedir Gecesi Özel" isimli yayınında şu ifadeleri kullandı:

"Yarabbi Cumhur İttifakı'nı galip eyle, aziz eyle, mansur eyle, muzaffer eyle. Tefrika çıkaranları, ihtilaf çıkaranları, DEM'e yardım edenleri, terörle birleşenleri sen umduklarına ulaştırma."

Ünlü'nün hemen her seçim öncesi AKP ve Cumhur İttifakı için desteğini açıkça ilan ettiği biliniyor.

İsmailağa cemaati içerisinde başlayan kavgaya dair konuşan 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyadan yayınladığı video ile cemaate uyarıda bulunmuştu. "Efendi hazretlerinin rabıtasını artık bozdurmaya karar vermişler" diyen ‘Cübbeli Ahmet Hoca’, seçim sonrasında harekete geçileceğini söyledi.

Cemaat içindeki bir grubu işaret eden ‘Cübbeli’, "Kiminin şantajı var FETÖ’nün elinde, kiminin şusu var busu var. Bunları az çok biliyoruz. Burada böyle bir yapılanma var" demişti. İsmailağa cemaati içindekilere çağrıda bulunan ‘Cübbeli Ahmet’, “Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak! İsmailağa'ya son ihtâr! Köprüden önce son çıkış! Çarşamba 22:30’a kadar bu teklifim kabul görürse susacağım, değilse onlar düşünsün!” ifadelerini kullanmıştı.