Abone Ol

Cübbeli Ahmet'ten Enver Aysever'e: Sen taharet bilmeyen adamsın

Geçtiğimiz günlerde hakkında soruşturma başlatılan Halk TV programcısı Enver Aysever'e bir tepki de kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi.

Cübbeli'den Aysever'e: Sen taharet bilmeyen adamsın

YouTube hesabından açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet, Aysever hakkında, ''Abdest derdin yok, taharet derdin yok, gusül derdin yok, necaset derdin yok. Namaza da niyetin yok ki, ezanda kulağın olsun. Sen kendi kafanı biraz yıkasan da Allah'a Kur-an'a dönsen'' dedi.

Halk TV programcısı Enver Aysever, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Müslümanları hedef alan skandal bir paylaşım yaptı.

İçindeki kini kusmak için her fırsatı değerlendiren Aysever, çizimi Birol Çün'e ait karikatürü "Neymiş asıl mesele anladık mı?" mesajı eşliğinde Instagram hesabından paylaştı.

Cübbeli Ahmet'ten Enver Aysever'e: Sen taharet bilmeyen adamsın - Resim: 1Enver Aysever'e dine hakaret soruşturması

BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Aysever hakkında, halkın dini değerlerini aşağılayıcı mahiyette bir karikatür paylaşması nedeniyle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

CÜBBELİ AHMET'TEN SERT SÖZLER: SEN TAHARET BİLMEYEN ADAMSIN

Kamuyounda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ise, YouTube hesabındaki yayınında Aysever'e sert sözlerle yüklendi.

Cübbeli Ahmet, Aysever'in skandal paylaşımı hakkında, ''Adamlar muasır medeniyet oldu. Herif, hortum şey ediyor. Sakallının kafasını yıkamak lazım. Sakallının değil senin bir yerlerini yıkamak lazım. Sen taharet nedir bilmeyen adamsın. İstinca nedir biliyor musun? İstibra nedir biliyor musun? Hiçbir şeyden haberin yok. ''İdrardan sakının, üzerinize bile sıçratmayın'' Sen napıyorsun ayakta 'şarrr' tuvalet taşına çakıyorsun sonra o da sana çakıyor.

İşte o video...

Üstüne donunu çekiyorsun, kaç damla damlamış oldu gidene kadar şarıl şarıl damlata damlata gidiyorsun. Neden? Abdest derdin yok, taharet derdin yok, gusül derdin yok, necaset derdin yok. Namaza da niyetin yok ki, ezanda kulağın olsun. Taharete özenin olsun. Sen kendi kafanı biraz yıkasan da Allah'a Kur-an'a dönsen, İslam'ı bi incelesen.'' ifadelerini kullandı.