Abone Ol

Cübbeli Ahmete Göre 'ayçiçek' Yağı Krizinin İktidar ile Alakası Yok Muhalefetin Suçu

Rsuya - Ukrayna savaşı sonrası daha da pahalanan ayçiçek yağları hala gündemde. Cübbeli” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ise marketlere akın ederek ayçiçek yağı alanlara tepki gösterdi ve muhalefetin suçu dedi.

Cübbeli Ahmete Göre 'ayçiçek' Yağı Krizinin İktidar ile Alakası Yok Muhalefetin Suçu

“Cübbeli” lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, AK Parti'ye oy verdiğini açıkladı. “Partili olmak başka rey vermek başka” diyen Cübbeli Ahmet, “Partinin tüzüğü, yasalar, Anayasa vs. bunlarda katılmadığımız şeyler var. Düzen olarak İslam’ı esas almayan, Kuran’ı esas almayan yapıdır. Rejimin geneli manasıyla konuşuyorum. Yemini bile namus, şeref üzerine ediyor. Namusum ve şerefim üzerine yemin İslam’da yok” ifadelerini kullandı.

'MUHALEFET POMPALIYOR'

“Türkiye’de kıtlık var haberlerini muhalefet pompalıyor” diyen Cübbeli Ahmet “Bu haberlere AK Parti’ye rey verenler de inanıyor. Cebe, paraya, boğaza yönelik olunca herkes kendine göre ne yapabilirimi düşünüyor” şeklinde konuştu.

'NİYE 6-7 TANE ALIYORSUN'

Son günlerde marketlerdeki Ayçiçek yağı kuyrukları için ise Cübbeli Ahmet, “İnsan tamahkardır, öyle yaratılmıştır. Müslüman insan zaruret miktarıyla yetinecek. Neden çünkü diğerinin de alması lazım. Sen 6-7 tane alıyorsun, ondan sonra o adama 1 tane kalmayacak. Burada da bir hak ve hukuk olacak” ifadelerini kullandı.(Haberler)