Abone Ol

"Çok sağlam kaynak"tan şok iddia!!! Beyaz ve Emel Sayın aşk mı yaşıyor?

Aykut Işıklar Bugün gazetesindeki köşesinden "Çok sağlam kaynaktan" duyduğunu belirttiği Beyaz & Emel Sayın aşkı doğru mu?

"Çok sağlam kaynak"tan şok iddia!!! Beyaz ve Emel Sayın aşk mı...

Bugün Gazetesi yazarı Aykut Işıklar'ın köşe yazısı;

Taa Amerika Birleşik Devletleri'nden geldi bu dedikodu haberi. Şayet yalan veya iftira ise... Emel Sayın arar gözümün içine baka baka doğrusunu anlatır.

Gerçi kaynağım da çok sağlam. O kişiyi açıklamam gerekirse... Sadece Emel Sayın'a açıklarım. Şok olacağına eminim. Hele bazı detayları anlatınca. Diyeceğim şu. Emel Sayın son aylarda Beyazıt Öztürk yani nam-ı diğer Beyaz Bey ile büyük aşk yaşıyormuş. Gizli gizli buluşuyorlarmış. Emel'in o Sarıyer yakınlarındaki bahçeli evinde... Hani hukuk profesörü ile beraber iken aldığı evde. Büyük aşk yaşıyorlarmış. Buna kafadan 'sonu olmayan aşk' diyebiliriz. Düşünsenize Emel Sayın halen 61 yaşında. Beyaz ise 40 yaşında. 'Aradaki 21 yaş önemli değil' demeyin. Çünkü Beyaz'ın annesi için çok önemli. Bu işi asla kabul etmez. Biliyorsunuz Beyaz anne kuzusu. Hem de inanılmaz boyutta. Annesi ne derse onu yapmak zorunda. O da öyle akıllı kadın ki. Hiç 'hayır' demiyor. 'Ben sevmedim. Tabii sen bilirsin' diyor. Hadi bakalım yapabilirsen yap... Çaktırmadan yönetiyor yani... Baksanıza Beyaz kaç yaşına geldi, hâlâ evlenecek bir kız bulamadı. Hadi artist-şarkıcımankenlerden eş olmaz. Aile kızları veya üniversiteliler ne oluyor? Beyaz'ın yaşlı kadınları beğenmesi de çok ilginç. Hatırlasanıza Beyaz Show programlarında konuk ettiği bütün eski oyuncu ve şarkıcılara 'Ben küçükken size aşıktım' dedi. Durumu bilim adamlarına sormak gerekiyor. Sonuç şu... Emel Sayın kendisinden 22 yaş küçük Beyazıt Öztürk ile büyük aşk yaşıyor. Hadi magazinci arkadaşlara bir kıyak daha yapayım. Yalan yanlış yazmasınlar. Sakın 'Emel Sayın da genç sevgili modasına uydu' yazmayın. Çünkü hep genç erkek sevdi. 35 yıl önce evliyken kaçamak yaptığı Tarık Akan, ikinci eşi rahmetli Selçuk Aslan ve en son aşkı da kendisinden yaşça küçüktü. Üç yıl birlikte olduğu delikanlı 28 yaşında idi. 61'den 28'i çıkarın, yaş farkını bulun.

Allah'ın şanslı kulu Gülben Ergen...

Veya şöyle diyelim, inşallah Yaradan onu tam zamanında 'anne' yapıyor. Ne kadar güzel... Hamilelik süreci, doğum heyecanı, yavrunun ilk günleri, güldü, 'baba' dedi, gaz çıkardı derken bu PİSLİK ortamdan uzak kalacak. Yavrusunun sevgisi her şeyin üstünde olacağı için zaman bulamayacak. Zaman bulsa içinden gelmediği için konsantre olmayacak. Hülya Avşar-Ayşe Arman kavgasına, Petek Dinçöz'ün 13 yaşında çekilen fotoğraflarına, Pınar Altuğ'un sevgilisi hakkındaki yorumlarına sadece bakacak. 'Ne diyor bunlar?' diye soracak, şaşıracak ve gülecek. Hatta ona sataşan bile olsa, yanıt vermek içinden gelmeyecek. Bir süre sonra... O insanların yanına gitmek bile istemeyecek. Yalanlar ve iftiralar ile dolu dünyadan iyice nefret edecek. Masum, sıcak veya samimi diyelim yaşamın, insanlığın ne olduğunu çok açık biçimde görecek. İşte o günlerde şayet canı sıkılırsa, ciğerlerine popüler sanat havası çekmek isterse... Bir ağabey olarak şunu öneriyorum. Anadolu Ateşi kulisinde eşi Mustafa Erdoğan'ın yanına gitsin. Dansçı gençlerin yengesi Gülben olarak, sadece onları izlesin. Kendi çevresi ile onlar arasındaki farkı düşünsün. Ama karnında taşıdığı veya evde bıraktığı oğlunu hiç unutmadan. Eminim çok mutlu olacak.