Abone Ol

"Çok kıllıyım kadınlar bana ayıymışım gibi bakıyor" Bu soruya Dümen'ce yanıt!!!

Cinsellik uzmanı Dümen "Çok kıllıyım kadınlar bana ayıymışım gibi bakıyor" şikayetine ne yanıt verdi?

"Çok kıllıyım kadınlar bana ayıymışım gibi bakıyor" Bu soruya Dümen'ce...

Cinsellik uzmanı dr. Haydar dümen posta gazetesinde ki köşesinde bir gencin 'Çok kıllıyım kadınlar bana ayıymışım gibi bakıyor' sorusuna öyle bir yanıt verdi ki bu yanıtı Haydar Dümen'den başkası veremezdi.

İşte mağdur gencin sorusu ve Haydar Abisi'nin yanıtı:

SORU:

Kırıkkale'den yazan bir gencim. Sorunum çok kıllı olmam. Beni 3 yıl önce görücü usülü evlendirdiler, boşandım. İlk deneyimim oydu ve onda kaldı. Vücudumun her yerinde aşırı kıl var. Kesiyorumam ama sürekli çıkıyor. Kadınlar bana ayıymışım gibi bakıyor. Ömrüm boyunca hep böyle kadınsız mı kalacağım? Tatile gittiğimizde bile denize gece giriyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP:

Değerli okurum, kıllı bebek, 'Elleri kolları kınalı bebek' şarkısına gitti aklım da yazıverdim işte. Bence bir iş var bu işte. Görücü usülü evlendin. Sanki bunu bahane saydın, aklınla dışarıdakilere kaydın. Bir engel var karşında, sanki tuz yok aşında. Nice tilkiler dolaşıyor başında."Şu şekerpareleri de tatsam" diyorsun, kılları engel görüyorsun. Hayat böyledir, Kimi çekingenlikten dertlenir, hayatını tek bir kadına bağlar. Onunla güler görünür ama içten içe ağlar.Bu yüzden çapkınlara kızarlar. Onların defterlerini kara kara yazarlar. Ellerinden gelse bir kaşık suda boğarlar. Sonra kendi hallerine ağlarlar. Bu konuda kaderin gereği sen temiz yaşayacağa benzersin. "Mutlaka tadlarına bakacağım" dersen kılları kökünden yok edersin. Günün birinde sabırlı olup seni seçecek birini beklersin. Çıktı ne ala, dua et hüdaya. Çıkmadı, hayıflanma, bunu da bir talihsizlik sayma. Temiz geldin, temiz gidiyorsun, neden şikayet ediyorsun?