Abone Ol

TRT'nin Çok İzlenen Gönül Dağı Dizisinde Flaş Ayrılık: Buse Orcan Kimdir?

TRT'nin çok izlenen dizisi Gönül Dağı oyuncularından biri diziden ayrılacak. Köprü Film’in TRT adına çektiği “Gönül Dağı” dizisi her cumartesi akşamı Türkiye'yi ekran başına sabitliyor. Peki, Gönül Dağı Asya kimdir? Buse Orcan kimdir? Buse Orcan kaç yaşında, nereli?

TRT'nin Çok İzlenen Gönül Dağı Dizisinde Flaş Ayrılık: Buse Orcan Kimdir?

37. bölümünde Asya rolüyle ekibe dahil olan Buse Orcan, Eskişehir’de çekilen projeye veda edecek. Gönül Dağı’nda Asya’nın babası Mezarcı İlyas (Halil İbrahim Kalaycıoğlu) da hikaye gereği ölmüştü. Önümüzdeki hafta ise Asya projeye veda edecek.

Buse Orcan bu sene Miss Turkey finalistleri arasında yer almış ve “Gönül Dağı” dizisiyle de oyunculuğa ilk adımını atmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gönül Dağı dizisine 37 bölümle birlikte dahil olan Buse Orcan, Eskişehir’de çekilen projeye veda edecek. Dizide Asya’nın babası Mezarcı İlyas (Halil İbrahim Kalaycıoğlu) da hikaye gereği ölmüştü. Önümüzdeki hafta ise Asya karakterini canlandıran Buse Orcan projeye veda edecek.

TRT'nin Çok İzlenen Gönül Dağı Dizisinde Flaş Ayrılık: Buse Orcan Kimdir? - Resim: 1

Geçen sene liseyi bitiren Orcan, daha sonra üniversite eğitimine başladı. Güzel yıldız bir yandan da oyunculuk ve şan dersleri alıyor.

BUSE ORCAN KİMDİR?

Buse Orcan Best Model Of Turkey 2018'de Türkiye ikincisi olurken 2019 yılında da derece elde etmiştir. FARMASİ MISS TURKEY 2021'e de katılan Buse Orcan birçok ünlü markanın defilesinde modellik yapmıştır. Peki, Gönül Dağı Asya kimdir? Buse Orcan kimdir? Buse Orcan kaç yaşında, nereli? Buse Orcan mesleği nedir? Buse Orcan hayatı ve biyografisi nedir?

Gönül Dağı dizisinin Asya'sı Buse Orcan 2002 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İstanbul Özel Notre Dame de Sion Fransız lisesi'nde okudu. Şu anda Başakşehir Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisidir.

Buse Orcan Best Model Of Turkey 2018'de Türkiye ikincisi olurken 2019 yılında da derece elde etmiştir. Buse Orcan birçok ünlü markanın defilesinde modellik yapmıştır. Elidor, Bepanthol ve Mercedes-Benz gibi markaların çekim ve reklam filmlerinde yer almıştır.

1.77 boyunda olan Orcan, profesyonel olarak dans ile de meşgul olmaktadır. Çocukluk yıllarından itibaren de bale yapmaktadır. Genç oyuncu müzikle de yakından ilgilidir. Buse Orcan, piyano ve gitar çalabilmektedir.

Gönül Dağı dizisinde Asya karakterine hayat veren 19 yaşındaki Buse Orcan Best Model Of Turkey 2018 Türkiye 2. olurken 2019 yılında da derece almıştır. Buse Orcan 1,77 boyundadır.

Oyuncu olmadan önce çeşitli markaların defilelerinde boy gösteren Buse Orcan, profesyonel olarak dansla da ilgileniyor. Piyano ve gitar çalabilen Orcan, çocukluk yıllarında başladığı baleyi de hala sürdürüyor. Gönül Dağı dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan genç yıldız, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor.