Abone Ol

Çok güzel peruklar sipariş ettim! İlk kez canlı yayına çıktı!

VİDEO- Kansere yakalanan Deniz Uğur, ameliyattan sonra ilk kez, FOX’ta canlı olarak yayınlanan Bilsen Neler Oluyor Programı’nın konuğu oldu.

Çok güzel peruklar sipariş ettim! İlk kez canlı yayına çıktı!

Geçtiğimiz günlerde meme kanseri teşhisi konulduktan sonra ameliyat masasına yatan ve her iki göğsündeki kanserli kitle alınan oyuncu Deniz Uğur, ameliyattan sonra ilk kez, FOX’ta canlı olarak yayınlanan Bilsen Neler Oluyor Programı’nın konuğu oldu.

İŞTE DENİZ UĞUR’UN AÇIKLAMALARI.. VİDEO

FOX Haber Direktörü Kubilay Tümen’in sorularını yanıtlayan Deniz Uğur, ameliyat öncesi ve sonrasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ameliyattan 6 gün sonra dizi setine gittiğini, moralinin çok yüksek olduğunu ifade eden Deniz Uğur, ”Hastalığa ayıracak vaktim de yok. Hayat devam ediyor. Hayat güzel” dedi.

Heyetten çıkan karara göre 6 seans koruyucu önlem olarak kemoterapi göreceğini belirten Deniz Uğur, “Doktorlar her kanser vakasında 2 yıl içinde nüksetme ihtimali olur diyorlar. Kemoterapi tavsiye ediliyor zaten. Dünyada da bu uygulama yapılıyor. Benim için de bir sakıncası yok” dedi.

‘Nilüfer’in gördüğü kemoterapi nedeniyle saçlarının dökülmeye başladığını’ hatırlatan Kubilay Tümen’in‘Siz de saçlarının dökülmesinden korkuyor musunuz?’ soruna Deniz Uğur şöyle cevap verdi:

“En fazla bir kaç tutam saçtır. Dökülür sonra yeniden çıkar. Dökülecek herhalde.Eskisinden de gür çıkar. Çok güzel peruklar ısmarladım. Kimse anlamayacak bile. Dizideki devamlılığı için saçım önemli. Yoksa bana kalsa dışarıda öyle kullanmak isterim. Vahide’yi gördüm, şık ve karizmatik duruyor.”

‘HÜLYA AVŞAR ZİYARET ETTİ”

Deniz Uğur, Hülya Avşar’ın tepki çeken mamografi kontrolü ile ilgili yazısının da hatırlatılması üzerine, “Yazıyı okudum. Bazı şeyleri hafife almanın keyifli olduğunu düşünüyorum. Mamografi hakikaten tuhaf bir alet. Tost makinesi gibi alet düşünün. Bir süre rahatsızlık hissediyorsunuz. Sağlık için yapılması gerekiyorsa yapılır” diye konuştu. Hülya Avşar’ın çok güçlü birkadın olduğuna dikkat çeken Deniz Uğur, “Beni ziyaret etti. Çok güzel  bir kitap hediye etti. Sınava sokacağını söylemişti. Meleklerle ilgili bir kitap hediye etti. Okudum bitirdim. Tanıdığım güçlü kadınlardan birisi” dedi.

‘NİLÜFER MORAL VERDİ’

Hastalık sürecinde yakın ve uzak çevresinden, hayranlarından çok büyük destek gördüğünü ifade eden Deniz Uğur, “Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bana moral verdiler” dedi. Şarkıcı Nilüfer’in de yakın zamanda aynı rahatsızlığı geçirdiğine değinen Uğur, “Çok dik bir şekilde atlattı hayatına devam ederek. Beni de arayarak moral verdi” diye konuştu.

‘İKİZLERİMİ İKİ GÜN GÖREMEDİM’

Ameliyat olduktan sonra üçüncü günü Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizlerini görebildiğini söyleyen Deniz Uğur, “İkizlerimi iki gün göremedim. İlk ameliyat olduğum gün göremedim. Ertesi gün de fazla hareket edemediğim için gelmelerini istemedim. Kucağıma almalarını isteyeceklerdi. Üçüncü gün geldiklerinde kucağıma alabiliyordum. Oynayabildim onlarla. Onlar da etkilenmemiş oldu. Siz iyi görünüyorsanız, her zamanki gibiyseniz çocuklar da bir problem algılamıyor, huzursuz olmuyor” dedi.

İŞTE DENİZ UĞUR’UN AÇIKLAMALARI.. VİDEO