Abone Ol

'Çok Güzel Hareketler'de ikinci şok! İşte davalık skeç!

MEDYAFARESİ VİDEO- 'Dershane'de aşk Yasağı' adlı skeçle ilgili dava ederken söz konusu skecin tekrarının yayınlanması Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibini zora soktu.

'Çok Güzel Hareketler'de ikinci şok! İşte davalık skeç!

Ankara'da bir dersane'nin 'Dershane'de aşk Yasağı' adlı skeçle ilgili BKM'ye açtığı dava ederken söz konusu skecin tekrarının Kanal D'de yayınlanması Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibini zora soktu.

İŞTE SAKINCALI SKEÇ... VİDEO İÇİN TIKLAYIN

"DERSHANE'DE AŞK YASAĞI" haberleri üzerine, Yılmaz Erdoğan ve ekibi haber konusunu Kanal D TV'de ki Çok Güzel Hareketler programında Skeç konusu yapmasından sonra, Ankara'da ki Pİ Dershaneleri; Yılmaz Erdoğan ve ekibinin skeç'in de, haberi tamamen çarptırdığını, gerçekle hiç alakalı şeyler sergilemediğini, Öğrenci kayıt sırasında Ahlaki olmayan uygulamaları dershanenin uyguladığı gibi gösterdiğini, Ticari itibarlarını kamuoyunda zedelediklerini, Dershane yönetimine hakaretlerde bulunulduğu ve bu suçları yayın yolu ile işlediklerini ileri sürerek İstanbul-Bakırköy Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı ise geçen günlerde Yılmaz Erdoğan'a ifade vermesi için tebligat çıkarmıştı.

Henüz ifadesini vermeyen Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan ve ekibinin bu konuda daha önceki yayınladıkları ve Savcılık soruşturması aşamasında olan 'Dershanede Aşk yasağı' skeç'i, 18.07.2010 tarihi gecesi yine Kanal D TV'de, Çok Güzel Hareketler Programının tekrarında bir kez daha yayınlanınca Pİ Dershaneleri Avukatı Taner Ünlü, Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan ve ekibi hakkında Savcılığına ikinci bir suç duyurusunda bulundu.

Avukat Taner Ünlü, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına yaptığı ikinci suç duyurusunda şu suçlamalara değindi,

" Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan ve oyuncu ekibi, Ankara'da 6 büyük şubesi olan ve eğitim camiasında saygınlığı bulunan Pİ Dershaneleri hakkında çıkan  'Dershanede aşk yasağı' konulu haberleri tamamen saptırmış ve ayrıca programında öğrenci kaydı sırasında Dershanenin; dekolteli-kısa mini etekli bir oyuncusu ile öğrenci velilerine gayri-ahlaki bir tezgâh hazırladığı görüntüsü sergilemiş, kayıt parasının ise velilere geri ödenmediği izlenimini ortaya koymuşlardı. Erdoğan, skeç yorumu sırasında ise Dershane yönetimine karşı küçültücü ifadeler kullanmış ve Eğitimcilere hakarette bulunmuş, öte yandan Dershane'nin kamuoyunda ticari itibarını önemli ölçüde yayın yolu ile zedelemişti.

Bunun üzerine Dershane olarak Yılmaz Erdoğan ve Skeci yazıp-oynayanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştuk.

Savcılığınız Yılmaz Erdoğan'a bu konuda ifadesini vermesi için tebligat çıkardı.

Erdoğan ve arkadaşları henüz ifade vermedikleri gibi, soruşturma konusu olan skeç'i, 18.07.2010 tarihi gecesi aynı televizyonda Çok Güzel Hareketler Bunlar programının tekrarın da yeniden yayınlayarak kamuoyuna aktarmışlardır.

Oysa ki konu ile ilgili daha önce yayımlanan haberler incelendiğinde; Pİ Dershaneleri, ailelerin kendilerine emanet ettikleri öğrencilerin eğitimini daha verimli hale getirmek için, dershane sınırları içerisinde normal arkadaşlıkların duygusal arkadaşlıklara dönüşmesini yasaklamış ve bu durumun eğitimlerine olumsuz yönde etkiler yapacağını bildirmişti. Ayrıca bu konu ile ilgi kaydı silinen öğrencilerin ailelerine de paralarının geri verildiği belirtilmişti

Adı geçen şüpheliler; Pİ Dershanelerine karşı aynı suçları yayın yolu ile ikinci kez işlemişlerdir.

Haklarında ikinci kez soruşturma açılmasını talep ediyoruz"

İŞTE SAKINCALI SKEÇ... VİDEO İÇİN TIKLAYIN