Abone Ol

Çok aldattım diyen Sermiyan'la yatakta ilginç poz!

MEDYAFARESİ DETAY- Röportajlarında giydiği kıyafetlerle olay olan Hürriyet yazarı Ömür Gedik, Sermiyan Midyat'la yatakta ilginç pozlar verdi.

Çok aldattım diyen Sermiyan'la yatakta ilginç poz!

Hürriyet gazetesi yazarı Ömür Gedik, Kelebek Pazar ekinde, oyuncu Batuhan Karacakaya ile yaptığı söyleşi ve şarkıcı Emrah ile yaptığı söyleşide giydiği elbiselerle gündeme oturmuştu. Gedik’in röportajlarda giydiği kıyafetler tartışma konusu olmuş hatta Hürriyet okur temsilcisi Faruk Bildirici yapılan eleştirileri haklı bulmuştu..

Yapılan eleştirileri aldırış etmeyen Ömür Gedik şimdi de ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’la yatak pozu verdi. Bir yatağın üzerinde ünlü oyuncuyla röportaj yapan Ömür Gedik’in oyuncuyla verdiği bu samimi pozlar oldukça dikkat çekici

ÖMÜR GEDİK VE SERMİYAN MİDYAT’IN O FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN



İşte o söyleşinin bir kısmı;

 Peki aldattın mı hiç?

- Çok...

* Al işte, baktırmadığın için meydanı boş buldun. Kıskançlık bu anlamda iyi, bazı şeylerin önüne geçmek adına.

- Asla. Gecenin 02.00’sinde operatörü arayıp detaylı fatura isteyen, oradaki numaraları arayan kız arkadaşım oldu. Sapıkça bir şey bu. Kıskançlık durumunda oradan kaçarak uzaklaşıyorum.

İşte Ömür Gedik’in röportajda giydiği o kıyafetler!.. FOTO GALERİ



* Aldatmaya nasıl bakıyorsun?

- İlk insanlara bakalım, tek eşlilik diye birşey yok, hayvani biçimde davranıyorlar. Öpüşmeyi, ilişki kurmayı zaman içinde icat etmişler. Dünyadaki kadın sanatçıları düşün. Kadınların konserlerinde don sutyen atılmaz, erkeklerinkinde atılır. Çünkü doğada seçici olan kadındır. Bu yüzden kadınlar her zaman saygı duyulacak canlılardır.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN