Abone Ol

Çocukları hortumla dövmüş! Nurettin Veren'den şok FETÖ itirafları!

Terörist başı Fethullah Gülen'in bir dönem en yakınındaki isimlerinden olan Nurettin Veren, Erbakan'a 28 Şubat'ta yapılan darbenin planlayıcısının Fethullah Gülen olduğunu iddia etti.

Çocukları hortumla dövmüş! Şok FETÖ itirafları!

Fethullah Gülen'e bir dönem yakınlığıyla bilinen; ancak örgütle yollarını ayıran Nurettin Veren, FETÖ'nün iç yüzünü anlattı. Önder Aytaç gibi isimlerin yurt dışında eğitildikten sonra sisteme yerleştirildiğini ifade eden Veren, Fethullah Gülen'in bugüne kadar tüm siyasi parti liderlerini kullandığını söyledi.

Nurettin Veren CNN Türk'te FETÖ'nün Türkiye ve yurt dışındaki faaliyetlerini anlattı. 15 Temmuz kalkışması sonrası FETÖ'ye yakın bazı sosyal medya hesaplarından yapılan 14 Ağustos tehdidini de değerlendiren Veren, bu tarihte örgütün Türkiye'ye yönelik siber bir saldırı yapabileceğini iddia etti.

"DEŞİFRE OLAN İMAMIN YERİNE HEMEN BİRİ GELİYOR"

Veren yaptığı açıklamada "Şuanda Cemaatin süzgecinden geçerek oralara (TSK) gelmiş yüzde 85 oranında asker var. Ben bunu 2005'te dile getirdim. Buralara eleman devşiren imamlar var. Bunlar deşifre olunca hemen başka imamlar geliyor ve o boşluk böyle doluyor" dedi.

"GÜLEN BİRİLERİNİN BEYNİNİ YIKARKEN BİRİLERİDE ONUN BEYNİNİ YIKIYOR"

Fethullah Gülen'in rahatsızlığı nedeniyle bir takım ilaçlar aldığını ve bu ilaçların vücuttan atılmasının aylar alabildiğini söyleyen Veren, Gülen'in kullandığı ilaçların çok tehlikeli olduğunu, Gülen'in birilerinin beynini yıkarken onun da beynin birileri tarafından yıkandığını ileri sürdü.

GÜLEN'İN HASTA RUHU

Fethullah Gülen ile birlikte geçirdiği zamanlarda Gülen'in çocukları dövdüğünü ve kızdığı isimleri falakaya yatırdığını anlatan Veren, anlattıklarına bire bir şahit olduğunu söyledi.

NURETTİN VEREL'DEN BÜYÜKANIT AÇIKLAMASI

Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ı televizyonda izlerken FETÖ'nün yetiştirdiği ve yüzbaşı rütbesindeki bir ismi yanında gördüğünü söyleyen Veren, örgütün ordunun bir numarasının en yakınına kadar sızabildiğini söyledi. Bunların 2007 yılında yaşandığını söyleyen Veren, bunu söylemesine rağmen müdahale edilmediğini savundu.