Abone Ol

'Çocuklar Duymasın' tam gaz sürüyor! İşte yeni mantık hataları!

"Çocuklar Duymasın" dizisindeki mantıksal hatalar, dikkatli izleyicinin dikkatinden kaçmıyor.

'Çocuklar Duymasın' tam gaz sürüyor! İşte yeni mantık hataları!

Atv'de yayınlanan "Çocuklar Duymasın" dizisindeki mantıksal hatalar, dikkatli izleyicinin gözünden kaçmıyor. Sabah gazetesi TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ, bugünkü köşesinde bu hatalara yer verdi. İşte o yazı...

Çocuklar Duymasın eleştirisi:

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN YENİ YAYIN GÜNÜ İÇİN TIKLAYIN

Okurumuz Sefine Yüksel, "Çocuklar Duymasın" dizisinde gözüne batan çapakları sıralamış:
1- Haluk çok geleneksel ve katı olmasına rağmen kızının ve eşinin günlük hayatta çok dekolte giyinmesine kesinlikle karşı çıkmıyor.
2- Ailenin annesi (Meltem) ve kızı (Duygu) evde bile sanki düğüne gider gibi giyiniyorlar. Hangi Türk ailesinin annesi akşamları İstanbul gibi bir metropolde çalışıp evine gelince o şekilde bakımlı ve şık olabiliyor?
3- Meltem gereğinden fazla düzgün, anlayışlı, sakin bir anne portresi çiziyor. Omuzlarını ve ellerini çok gereksiz kullanıyor.
4- Meltem'in çalıştığı firmadaki, Vatan Bey'in oynadığı Engin karakteri, o kadar patrona karşı gelmesine rağmen nasıl oluyor da işten çıkarılmıyor?
5- Türkiye şartlarında karı-koca çalışan pek çok aile var. Ancak hiç bir aile bu aile kadar lüks içinde yaşamıyor. Çok merak ediyoruz; Meltem Hanım'ın ve Haluk Bey'in aylık gelirleri ne kadar? Zira evlerinde her gün gelen bir temizlikçi hanım var, tüm aile marka giyiniyor, saçlar hep fönlü...
6- Önceki yıllarda yayınlanan bölümlerde Havuç ayrı oda istiyordu ancak evde tek oda olduğu söyleniyordu... Yeni bölümlerde ev, eşyalar dışında şekil olarak değişmediği halde artık Havuç ve Duygu ayrı odalarda yaşıyorlar...
7- Önceki yıllarda yayınlanan bölümlerde de gündeme gelmişti, hâlâ o ayrıntıya dikkat edilmiyor. Evde, dışarıdaki ayakkabılarıyla geziyorlar.

HAVUÇ'UN APAÇİ DANSI İÇİN TIKLAYIN