Abone Ol

Çocuklar Duymasın bu akşam neden yayınlanmıyor?

Kanal D dizisi Çocuklar Duymasın bu akşam neden yayınlanmıyor? Peki yeni bölüm ne zaman?

Çocuklar Duymasın bu akşam neden yayınlanmıyor?

Çocuklar Duymasın yeni bölümü bu akşam neden yok? Pazar akşamları ekrana gelen Çocuklar Duymasın yeni bölümü bu akşam beklenirken, dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi. Peki Çocuklar Duymasın 23. yeni bölümü bu akşam neden yayınlanmıyor?

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen dizi Çocuklar Duymasın yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bu akşam yayınlanması beklenen Çocuklar
Duymasın yeni bölüm neden yok? İşte cevabı...

ÇOCUKLAR DUYMASIN BU AKŞAM NEDEN YOK?

Çocuklar Duymasın yeni bölümü bu akşam beklenirken, dizinin yeni yıl tatilinden dolayı bir hafta sonraya ertelendiği tahmin ediliyor. Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 14 Ocak Pazar günü Kanal D'de yayınlanacak.

İşte dizinin 23. bölüm fragmanı:

ÇOCUKLAR DUYMASIN 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ve Tutku arasındaki soğuk savaş giderek daha da belirgin hale geliyor! Haluk ve Meltem tekrar mahkeme günü hakim karşısına çıkıyor. Haluk ve Meltem bir ay sonra yeniden mahkemededirler. Peki ikili boşanmaktan vazgeçecek mi?

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Milliyet'in haberine göre “Çocuklar Duymasın” Yılbaşı Özel Bölümü ile Ekrana Geldi.

Taş Fırın Haluk ve Meltem, birbirlerine yeni yıla dışarıda büyük bir eğlenceyle gireceklerini söylerler. Ancak ikisi de evde yalnız kalmayı planlamıştır. Durum böyle olunca evde büyük bir tartışma başlar. Her ikisi de evde yılbaşı kutlaması yapmaya çalışınca ortalık karışır.
Meltem, kendi tarzında, Taş Fırın Haluk ise kendi tarzında bir yılbaşı kutlaması yapınca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıkar. Meltem’in yılbaşı kutlamasına ışıklı bando, salsacılar, DJ gelirken, Haluk’un yılbaşı kutlamasına fasıl ekibi, horon ekibi, köçekler ve romanlar gelir. Salon ikiye bölünür, ikilinin dostları da bu geceye davetlidir. Meltem’ciler’in ve Haluk’çular’ın yılbaşı mücadelesi çok eğlenceli olur.