Abone Ol

Çocuk istismarcısı sapkın şeyh ile Nakşibendi şeyhin buluşması

Türkiye'nin gündemine oturan skandal, konuşulmaya devam ediliyor. Çocuk istismarcısı Fatih Nurullah'ın başka tarikat şeyhlerini ziyaret ettiği bazı videolar ortaya çıktı. O videolardan birisinde Fatih Nurullah, Şeyh Nazım Kıbrısi ile birlikte görülüyor.

Çocuk istismarcısı sapkın şeyh ile Nakşibendi şeyhin buluşması

ODA TV'de yer alan habere göre; Sakarya’nın Akyazı ilçesi Kuzuluk mahallesinde bulunan dergâhta gerçekleşen olayın ortaya çıkmasının ardından, Nurullah tutuklandı.

Devlet protokolüne oturtulan, açılışlara davet edilen, birçok siyasiyle fotoğrafları olan Fatih Nurullah'ın cinsel istismarı ortaya çıkınca, arşivler silinmeye başlandı.

Hükümete yakın bazı medya organları Nurullah'la ilgili haberlerini silerken, siyasiler de birlikte oldukları fotoğrafları kaldırma telaşına girdi.

ŞEYH NAZIM KIBRİSİ ZİYARETİ

Fatih Nurullah'ın videolarının olduğu sayfalar da bu süreç içerisinde kapatıldı.

Nurullah'ın başka tarikat şeyhlerini ziyaret ettiği bazı videolar ise hala yayımda bulunuyor.

O videolardan birisinde Fatih Nurullah, Şeyh Nazım Kıbrısi ile birlikte görülüyor.

2014 yılında hayatını kaybeden Şeyh Nazım Kıbrisi, Nakşibendi Tarikatı’nın önde gelen isimleri arasındaydı. Geçen yıllarda Malezya Büyükelçisi olarak atanan Merve Kavakçı’nın bir otel odasında dizinin dibinde oturduğu şeyh, Nazım Kıbrısi idi. Şeyh Nazım, Türk İstihbarat belgelerinde “İngiliz ajanı” olduğu iddiasıyla yer alırken, Kıbrısi’nin AKP ile gelgitli ilişkisi de dikkat çekiyordu.

Çocuk istismarcısı sapkın şeyh ile Nakşibendi şeyhin buluşması - Resim: 1

Kıbrısi'nin AKP’nin kuruluşunda önemli rol oynayan işadamı Remzi Gür’ün nezdinde AKP hükümetine tavsiye verdiği videosu da çok tartışılmıştı.

Video, Nakşibendiler’in sitesinde “Şeyh Nazım Kıbrısi’den Başbakanın Danışmanı Remzi Gür’e Nasihatlar” başlığıyla yayımlanmıştı. Videoda Kıbrisi dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Remzi Gür’e “kendi akıllarıyla iş yapmasınlar. Bugünkü talimat nedir? Emriniz nedir? Sorsunlar ona göre iş yapsınlar” diyordu. Kıbrisi’nin “TC öldü” sözleri de dikkat çekmişti. Söz konusu videonun AKP’nin iktidara yeni geldiği döneme ait olduğu belirtilmişti.