Abone Ol

CNN Türk'te Ceylan Sever ve Semiha Şahin'in en zor yayını

CNN Türk haber muhabiri Ceylan Sever, enkaz bölgesinden canlı yayına bağlandı. Genç muhabir konuşurken ağlamaya başladı, stüdyodaki spiker Semiha Şahin de gözyaşlarına hakim olamadı.

CNN Türk'te Ceylan Sever ve Semiha Şahin'in en zor yayını

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından birçok bina yıkıldı. Ekipler enkaz altındakileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürürken, deprem bölgesinden bir acı haber daha geldi.

Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı enkazında arama kurtarma çalışmaları sırasında İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Şehir Bölge Planlama bölümü ikinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı.

Deprem bölgesinden canlı yayın yapan CNN Türk muhabiri Ceylan Seven, üniversite öğrencisi Seda Dinçer'in cansız bedeninin enkaz altından çıkarıldığı haberini verirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Seven, "Umudun bittiğini görünce insan gerçekten kendini engel olamıyor. Şu anda da anlatırken zorlanıyorum. Özür dilerim. Ben sözü size bırakayım" dedi.

Bunun üzerine gözyaşlarına hakim olamayan stüdyodaki sunucu Semiha Şahin, "Özür dileme Ceylan. Ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum. Beni Van depremine götürdün. Aynı şekilde insanların yardım çığlıklarını duyduğumda bırakmak istemiştim mesleği. Ama kutsal bir iş. Onu hatırlayarak işime devam etmiştim. Ceylan'ın dediği gibi biz de insanız. Gözyaşlarımıza hakim olamıyoruz" ifadelerini kullandı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER