Abone Ol

CNN Türk Erdoğan’ın sözlerini montajladı! Şehit sayısını 34 olarak verdi

CNN Türk, İdlib saldırısı sonrası bugün ilk açıklamayı yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehit sayısını önce 34 sonra 36 olarak verdiği sözlerini montajladı.

CNN Türk Erdoğan’ın sözlerini montajladı!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib’deki hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, "İdlib herakatımızda önceki gün vermiş olduğumuz 34, daha sonra 36'ya çıktı... Şehitlerimiz inanıyorum ki bu milletin vatan kılanması mücadelesinin zirve yaptığı noktalardır" dedi.

Erdoğan’ın konuşmasını Youtube hesabından yayınlayan CNN Türk, Erdoğan’ın şehit sayısını verdiği yerleri montajladı.

ERDOĞAN “36” DEDİ, CNN TÜRK “34” DİYE KESTİ

Erdoğan konuşmasında, “Şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. Tabii bu vesileyle İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz 34 daha sonra 36’ya çıktı, şehitlerimiz inanıyorum ki bu milletin vatan kılınması mücadelesinin zirve yaptığı noktalardır” şeklindeki sözlerini montajlayarak şehit sayısını 34 olarak verdi.

CNN Türk o konuşmayı, “Şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. Tabii bu vesileyle İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz 34 şehitlerimiz inanıyorum ki bu milletin vatan kılınması mücadelesinin zirve yaptığı noktalardır” diye verdi.

İŞTE O ANLAR: