Abone Ol

Çırılçıplak Tuğba Özerk

Güzel şarkıcı Tuğba Özerk, artık fiziğinin sesinin önüne geçmesinden korkmuyor. Hakan Gence cesur bir sohbet gerçekleştiren Özerk'in fiziğini ön plana çıkardığı fotoğraflar da çok konuşulacak...

Çırılçıplak Tuğba Özerk

İşte Tuğba Özerk ile Hakan Gence'nin o sohbeti...

Tuğba Özerk’le yeni albümü ‘Derin Darbe’ için buluşacaktık. Telefonda “Artık yeter, kendimi çok sakladım. Yıllardır fiziğimin, sesimin önüne geçmesinden korktum” dedi. O halde “Bana her şeyi çırılçıplak anlatır mısın” dedim. Ortaya bu kareler ve sohbet çıktı.

Ne oldu da soyunmaya ikna oldunuz?

-Sen istedin diye, ne yapayım! Aslında buna ‘soyunmak’ demeyelim. Bu işin sade ve özel olması beni ikna etti. Biraz da kendimdeki ruhsal ve fiziksel değişimi göstermeyi istedim. Kendimi eskiye nazaran daha güzel bulduğum, olgun bir döneme girdim. Ayrıca beden şeffaf geldi şeffaf gider Herkesin içinden yansıyan bir ışık var. Sanat, estetik unsurları bütün olarak göstermekse bir parça da güzelliğim varsa bana neden yardımcı olmasın ki bu güzel tarafım. İçimde bir şeffaflık var ve bugüne kadar bunu biraz saklamışım.
İlk çıkışınızı mayolu bir kliple yaptınız. Pek korkmuş bir haliniz yoktu?


-Zaten o klipten sonra vücudum sesimin önüne geçti. Bu işe Sezen Aksu’yla çalışarak başladım, konservatuvar eğitimi aldım, TRT geçmişim var ve bunlar fark edilmiyor diye korkmaya başladım. Beni de ‘diğerleri’ gibi görecekleri endişesine kapıldım. En seksi pozlarda bile kendimi kapatma ihtiyacı duydum. Ama baktım o şekilde de işin gerisinde kalabiliyorsun. Artık bir sürü albümüm var, altyapımı bilen biliyor. Daha özgürüm!
Bir dönem bikini modası yerini hanım hanımcık olma telaşına bıraktı. Günümüz popçuları daha mı muhafazakârlaştı?


- 90’larda iyisiyle kötüsüyle her çeşit insan mayolu poz verdi. Artık doyma noktasına ulaşıldı herhalde. Ve insanlar sıkıldı.
Fotoğrafta özgürlük konusunda sınırınız ne?


-Tamamen soyunamam herhalde...