Abone Ol

Genç kızların reddettiği çılgın Rus'un ölümle dansı

Antalya'da tatil yapan bir Rus kızlar kendisine yüz vermeyince, dans edip kendisini merdiven boşluğundan attı. İşte çılgın Rus'un ölümle dansı.

Genç kızların reddettiği çılgın Rus'un ölümle dansı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ndeki beş yıldızlı bir otelde tatil yapan Rust tuist 31 yaşındaki Kiril Rakov, sabah saatlerinde otelin ikinci katındaki koridorda çırılçıplak dans ederken, merdiven boşluğundan aşağıya düşerek öldü. Rus turistin, çıplak halde dolaşması ve korkuluktan düştüğü an otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Beş yıldızlı oteldeki müşterilerin dehşetle izlediği olay dün sabah meydana geldi. Otelde yaklaşık 10 gündür tatil yapan Rus turist Kiril Rakov, ikinci kata gelen Rus kızlarla ilişki kurmak istedi. Restoranda ve tesisin kafesinde sohbet ederek kızların gönlünü kazanmaya çalışan Rakov, onlardan yüz bulamadı.

Rus kızların odasına girmek isteyen ancak `ret' yanıtı üzerine deliye dönen Kiril Rakov, odasına çıkarak alkol almaya başladı. Bu sırada Rus kızlar eğlenmek için Kemer'de bulunan bir gece kulübüne gitti. Kızların uzun süre dönmemesi üzerine alkolün dozunu arttıran Rakov, sabaha karşı odalarına dönen kızların yanına giderek kapılarını çaldı, ancak yanıt alamadı.

Odasına dönerek içmeye devam eden Kiril Rakov, sabah saat 09.30 sıralarında odasından kör kütük sarhoş ve çırılçıplak çıkarak bir üst katta bulunan Rus kızların kapısına dayandı. Kat görevlilerinin şaşkın bakışları arasında kızların bulunduğu odanın kapısını tekmeleyen ve garip hareketler yapan Rakov, daha sonra kendi kendine dans etmeye başladı.

Dans ederek otelin merdiven boşluğundaki alana giden Kiril Rakov, korkulukların üzerine çıkmak isteyince merdiven boşluğuna uçtu. Başının üstüne zemine çakılan Kiril Rakov'u kanlar içinde görenler yardımına koştu.

Yakındaki Kemer Özel Anadolu Hastanesi'ne götürülen ve buradaki ilk müdahalenin ardından Antalya Özel Anadolu Hastanesi'ne sevk edilen Kiril Rakov, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çılgın Rus turist Kiril Rakov'un çıplak halde otelin içinde dolaşması ve korkuluktan düştüğü an otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kemer Cumhuriyet Savcılığı'nın olayla ilgili soruşturması sürüyor.