Abone Ol

Cinsel Tacizle Suçlanan Marilyn Manson, Kilise Konserinde!

Hem hakkındaki taciz iddiaları hem de Şeytan Kilisesi'yle bağlantısı sebebiyle gündem olan Marilyn Manson, Kanye Weat'in kilise konserine konuk olmasıyla tartışma yarattı.

Cinsel Tacizle Suçlanan Marilyn Manson, Kilise Konserinde!

ABD'li hiphopçı- rapçi Kanye West'in her pazar gelenekselleşen kilise konseri bu hafta tartışmalı bir ismi ağırladı. Geçen ay adını 'Ye' olarak değiştiren West'in, 15 farklı kadın tarafından cinsel, psikolojik ve fiziksel tacizle suçlanan ve 3 davada halihazırda yargılanmakta olan rockçı Marilyn Manson'ı konuk etmesi memnuniyetsizlik yarattı.

Cinsel Tacizle Suçlanan Marilyn Manson, Kilise Konserinde! - Resim: 1

ABD'li yazar, müzisyen ve okültist Anton Szandor LaVey'in 30 Nisan 1966'da kurduğu Şeytan Kilisesi'nin 'onursal rahiplerinden' olan Manson, West ve Kanadalı şarkıcı Justin Bieber tepeden tırnağa beyaz kıyafetler içinde dua ederken görüntülendi. Bieber aynı zamanda West ile boşandığı reality show yıldızı eski eşi Kim Kardashian arasında bir dönem arabuluculuk yapan isim olarak da biliniyor.

Cinsel Tacizle Suçlanan Marilyn Manson, Kilise Konserinde! - Resim: 2

Asıl adı Brian Warner olan Manson cinsel taciz iddiaları sonrası ilk kez yine West'in ağustosta, yeni albümü Donda için düzenlediği etkinliğinde kameralar karşısına geçmişti. Manson'ın adı, albümdeki 'Jail Pt.2' parçasında katkıda bulunanlar arasında.