Abone Ol

Cinsel ihtiyaçlarınızı günaha girmeden karşılamak için çöpçatan sitesi

İngiltere ve Endonezya’da insanların dini nikahla ikinci eş bulabilmesi için kurulan internet sitesinin bir benzeri de Türkiye’de faaliyete geçti. Sitenin tanıtım bölümünde skandal açıklamalara yer verilirken, üyelerin yazdıkları ise dudak uçuklattı.

Cinsel ihtiyaçlarınızı günaha girmeden karşılamak için çöpçatan sitesi

Dünya genelinde şimdiye kadar sadece iki ülkede kurulan "2 eş" sitesi Türkiye'de de faaliyete geçti. Sitenin kurucaları yaptıkları şeyin fuhuşu bitireceğini iddia ederken, üye profilleri ve yazılanlar dudak uçuklatacak cinsten.

Skandal site açılışını sosyal medya üzerinden duyurdu. Sitenin kim tarafından kurulduğu belirtilmezken açıklama kısmında ise şu ifadelere yer verildi: "45 yaşında bir bayanın hiç evlenmemiş olmasından yakınmasıyla siteyi kurma fikri ortaya çıktı. İkinci eş kurumu yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi sorunların çözümüdür.Amacımız bunu isteyen kişileri bir araya getirmek."

GÜNAHA GİRMEDEN İHTİYAÇLARINIZI GİDERİN!

4 gün önce faaliyete geçen sitede üyelik sırasında kişilerden herhangi bir ücret talep edilmiyor. Dini nikahla evlilik yapılacağını ve bu yolla günaha girmeden erkek ve kadınların ihtiyaçlarının giderilebileceğini savunan kurucular, sitenin Türkiye’de fuhuşu da bitireceğini savunuyor. Siteye üye olan kişilerin profilleri incelendiğinde ise sahte profiller dikkat çekiyor.

BİTEYİ KİMLERE HİZMET VERİYOR?

Sitede “Kimler burada” sorusuna ise şu yanıt veriliyor:
-Eşiyle tüm münasebeti bitmesine rağmen çeşitli sebeplerle ayrılamayan beyler.

-Evlenmek istemeyen (çesitli sebeplerle) aynı zamanda günah işlemek de istemeyen hanımefendiler.

-Evlenecek biriyle karşılaşamamış hanımefendiler.

-Çaresiz bir dönem geçirip, (Allah cc korusun) fuhuş ve benzeri yollara
sapabilecek hanımefendiler.

-Cinsel ihtiyaçlarını günaha girmeden karşılamak isteyen erkek ve kadınlar

-Evlenmek isteyen herkes.

DİNE UYGUN EVLİLİK DEĞİL ZENGİN ERKEK ARIYARLAR!

Sitenin ‘dine uygun evlilik’ amacından ziyade erkekler eşlerinden ve çevreden gizli, kendilerini sıkmayacak kadınlar ararken; kadınlar ise ara sıra görüşebilecekleri, dış görünüşün önemli olmadığı ancak maddi açıdan iyi durumda olan erkekler’ arıyor. İlanlardan bazıları ise şu şekilde:

CİNSEL HAYATI BİTMİŞ ZENGİN BİR BEY ARIYORUM

Kübra: Mersinliyim. 22 yaşındayım. İkinci eş olabilirim. Cinsel hayatı bitmiş olgun bir beyle tanışabilirim. Etik olmadığını biliyorum ama çok varlıklı biri olması gerekiyor.

EVLİ VE ÜÇ ÇOCUKLUYUM, EŞİMİN HABERİ OLMAMALI

Tahir: 54 yaşındayım. Evli ve 3 çocuğum var. Eşimi ve çocuklarımı terk edememem. Ama yeni eşim ilk eşimle aynı maddi haklara sahip olacak. Önceliğim gizlilik.

EVLENMEDEN CİNSEL İLİŞKİ YAŞAYACAK KADIN ARIYORUM

Kemal: 57 Yaşındayım. Evlenmeden seviyeli ilişki yaşayacak kadın arıyorum.