Abone Ol

Çılgın aşık Su Gibi stüdyosuna helikopterle geldi!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Su Gibi programında televizyon tarihine geçecek bir olay yaşandı. Çılgın aşık evlilik teklifini bakın nasıl yaptı? Sevgilisi kabul etti mi?

Çılgın aşık Su Gibi stüdyosuna helikopterle geldi!

Programda beğendiği kadını evlenmeye ikna etmek isteyen çılgın aşık, helikopter kiralayarak evlenme teklifinde bulundu.

Uğur Arslan ve Songül Karlı'nın sunduğu " Su Gibi " programına 8 ay önce başvuran  daha önce bir evlilik yapmış olan ve bir çocuğu bulunan 48 yaşındaki Rizeli otel işletmecesi Mehmet Balcı, kendisine bir hayat arkadaşı aradı. 8 ay süre içinde Mehmet Balcı'ya yaklaşık 45 kadın talip oldu. Ancak, Mehmet Balcı, aralarında yaş olarak kendinden çok küçüklerin de bulunduğu taliplerininden hiç birinde aradığını bulamadı.

Programa Samsun'dan katılan ve yine kendisi gibi daha önce bir evlilik yapmış  42 yaşındaki Selda Gürel'e gönlünü kaptıran Mehmet Balcı, evlilik teklifi için ilginç bir yola başvurdu.

Bir helikopter kiralayan Mehmet Balcı, helikoptere " Benimle evlenir misin " pankartı astırdı. Kendisi stüdyoda canlı yayında olduğu sırada Mehmet Balcı'nın kiraladığı helikopter Fox Tv'nin Zeytinburnu'ndaki binasının üstünde uçmaya başladı.

Canlı yayın sırasında sunucularla birlikte binanın balkonuna çıkan Mehmet Balcı, gönlünü kaptırdığı Selda Gürel'e helikopterdeki pankartı göstererek evlenme teklifinde bulundu. Bu sırada helikopterden aşağıya kırmızı güller atıldı.

Mehmet Balcı'nın bu jesti karşısında duygulanan Selda Gürel, daha fazla dayanamadı ve evlilik teklifini kabul etti