Abone Ol

"Çık dışarı gerizekalı!!!" İşte küfürbaz öğretmenin şok eden görüntüleri!!! VİDEO

16 yaşındaki O.G., öğrencilere hakaret edip zaman zaman da dövdüğü iddiasıyla İngilizce öğretmeni 34 yaşındaki Ö.C.'yi cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, bunları kendi internet sitesinde yayınladı bakın sonra neler oldu?

"Çık dışarı gerizekalı!!!" İşte küfürbaz öğretmenin şok eden...

Antalya Atatürk Endüstri Meslek Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi 16 yaşındaki O.G., öğrencilere hakaret edip zaman zaman da dövdüğü iddiasıyla İngilizce öğretmeni 34 yaşındaki Ö.C.'yi cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, bunları kendi internet sitesinde yayınlayınca, okuldan atıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Lise öğrencisi O.G., İngilizce öğretmeni Ö.C.'nin kendilerine sık sık hakaret etmesi ve kimi zaman da dövmesi üzerine, bu sahnelere görüntelemek için okula kameralı cep telefonu getirdi. 12 yıllık öğretmenin küfürlü sözleri ve bir öğrenciyi dövdüğü anları, sıranın altından kameraya kaydeden O.G., bu görüntüleri bir ay önce kendi adına açtığı internet sitesinde yayınladı.

Evli ve 1 çocuk annesi öğretmen Ö.C.'nin, 'Ben sizin için büyük şansım', 'Bilmem ne çocuklarısınız ha', 'Çık geri zekalı hayvan', 'Hayvan, insan görünümlü hayvan', 'Aç sen başka yerine gül', 'Ulan Allahın salakları kapa kıçını dinle', 'Dangalaklar sürüsü' diyerek öğrencilerine hakaret içeren sözler ve bir öğrenciyi dövdüğü sahne internette yayınlanınca okul yönetiminin haberi oldu. Öğrenci O.G., disiplin kurulu tarafından okulda görüntü çekmek ve yayınlamak suçlarını işlediği gerekçesiyle 20 gün önce okuldan atıldı.

VELİSİ TEPKİ GÖSTERDİ
Şiddet ve küfür görüntülerini internette yayınladığı için okuldan atılan O.G'nin annesi Nurten G., karara tepki gösterdi. Bir kadın öğretmenin küfürlü konuşmasını ve şiddet uygulamasını anlayamadığını belirten öğrenci velisi Nurten G., "Öğretmen çocuklarımıza hakaret ediyor. Kadın öğretmenin çocukları ders boyunca küfürlü konuşarak aşağılaması, tokatlaması, dövmesi suç sayılmıyor. Fakat çocukların öğretmenin yaptıklarını deşifre etmek amacıyla kameraya çekmesi suç olarak görülüyor. Okuldan atılan çocuğumun psikolojisi bozuldu" diye isyan etti.
Nurten G., öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını da kaydetti.

ÖĞRETMENE KINAMA CEZASI
Olayın geçtiği Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hürdoğan Arslan, öğrenciyi, cep telefonuyla çektiği görüntüleri internette yayınladığı için okuldan uzaklaştırdıklarını söyledi.

Müdür Arslan, "İdari tasarrufum dahilinde soruşturma yaptım. Öğrencilerin ve öğretmenin savunmalarını aldım. Öğrenciyi okuldan uzaklaştırdık. Öğretmene de kınama cezası verdim. Ayrıca öğretmeni, çirkin sözleri nedeniyle uyardım. Öğretmen, yaramazlık yapan öğrenciyi disipline vermeli. Hiçbir şekilde şiddet ve küfür uygulamamalı. Konuyu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de bildirdim" diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürlüğü de öğretmen hakkında ayrı bir inceleme başlattı.

Kaynak:Hürriyet